Hot Sub Sandwich-Uri

Hot Sub Sandwich-Uri
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sandvișurile fierbinți. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 31g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 482 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 12 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de ceapă, rulouri submarine, single-uri și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Supă caldă și acră, Cel Mai Bun Sos Fierbinte Fudge, și Sos Fierbinte De Fudge pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Întindeți părțile tăiate ale rulourilor cu pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3
Umpleți cu ingredientele rămase. Înfășurați individual în folie; așezați pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Coaceți 15 min.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista