Hot Dog Chili pentru câini Chili

Hot Dog Chili pentru câini Chili
Reteta Hot Dog Chili pentru câini Chili ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 1 oră și 45 de minute. Această rețetă servește 12 și costă 1,17 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 349 calorii. Funcționează bine ca fel principal. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de ceapă, sos worcestershire, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 54%, ceea ce este bine. Rețete similare sunt Veggie Prăjită Hot Dog Hash, Câini De Chili, și Câini De Chili.

Instrucțiuni

1
Așezați Chiles ancho în 1 cană de apă clocotită și lăsați-o deoparte până se înmoaie, aproximativ 15 minute. În timp ce ardeii iute se înmoaie, așezați slănina într-o cratiță mare și gătiți la foc mediu-mare, amestecând ocazional, până se rumenesc uniform, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ancho Ardei IuteAncho Ardei Iute
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Scurgeți excesul de grăsime, dar rezervați 2 linguri de slănină în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Gătiti și amestecați ceapa albă și roșie în picături de slănină cu slănină la foc mediu cu un vârf de sare până când ceapa este translucidă, aproximativ 5 minute; amestecați usturoiul și gătiți până se înmoaie, încă aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Se toarnă 3 căni de apă clocotită și se amestecă mandrina de vită, amestecând carnea cu apa pentru a o despărți. Aduceți la fierbere și reduceți căldura la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
5
Se amestecă pasta de roșii și granulele de bouillon de vită până când granulele se dizolvă; lăsați amestecul să se fierbe în timp ce finalizați pașii rămași.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Granule De Bouillon De VităGranule De Bouillon De Vită
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
6
Așezați chilele ancho înmuiate și muștarul lor lichid, picant, pudră de chili, sos Worcestershire, chimen, praf de usturoi, condimente adobo și boia de ardei într-un blender și amestecați până se omogenizează; se toarnă amestecul în chili. Folosiți puțină apă pentru a dizolva amestecul rămas în blender și turnați în chili.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Muștar Brun PicantMuștar Brun Picant
Condimente AdoboCondimente Adobo
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Ancho Ardei IuteAncho Ardei Iute
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Aduceți chili la fierbere lentă la foc mediu-mic și amestecați boabele de rinichi și masa harina. Reduceți căldura la minim; lăsați să se fierbe până se îngroașă și aromele s-au amestecat, încă cel puțin 45 de minute. Condimentează cu sare și piper negru. Dacă chili - ul este prea subțire, amestecați mai mult masa harina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Ulei De Măsline Extra Virgin GoyaUlei De Măsline Extra Virgin Goya
Sezonul GoyaSezonul Goya
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții12
Scor De Sănătate12
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista