Hoppin ' John
Hoppin ' John ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 577 calorii, 16g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,11 USD pe porție. Această rețetă de la Simply Recipes necesită sare, ceapă verde, căței de usturoi și cimbru. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. 2582 de persoane au fost impresionate de această rețetă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 0%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Hoppin ' John, Hoppin ' John, și Hoppin ' John.
Instrucțiuni
Dacă folosiți slănină, tăiați-o în bucăți mici și gătiți-o încet într-o oală medie la foc mediu-mic. Dacă utilizați un Jaret de șuncă, încălziți uleiul în oală.
Odată ce slănina este crocantă (sau uleiul este fierbinte dacă folosiți un hock de șuncă și nu slănină), creșteți focul la mediu-mare și adăugați țelina, ceapa și ardeiul verde și saut-ul până când încep să se rumenească, aproximativ 4-5 minute.
Adăugați usturoiul, amestecați bine și gătiți încă 1-2 minute.
Adăugați mazărea cu ochi negri, frunza de dafin, cimbru și condimentul Cajun și acoperiți cu 4 căni de apă. Dacă utilizați jaretul de șuncă, adăugați-l în oală și aduceți la foc mic. Gatiti timp de o ora pana la o ora si jumatate (mai putin timp sau mai mult in functie de prospetimea mazarii cu ochi negri) pana cand mazarea este frageda (nu moale).
În timp ce mazărea cu ochi negri se gătește, gătiți orezul separat conform instrucțiunilor pachetului.
Când mazărea este fragedă, strecurați apa de gătit rămasă.
Scoateți și aruncați frunza de dafin. Gustați mazărea pentru sare și adăugați mai multe dacă este necesar. Dacă folosiți un Jaret de șuncă, scoateți-l din oală, scoateți carnea și readuceți carnea în oală.
Serviți vasul fie așezând o oală plină cu mazăre cu ochi negri peste orez aburit, fie amestecând cele două împreună într-un castron mare.
Se ornează cu ceapă verde tocată.
Se servește cu verdeață, varză, sfeclă sau nap.