Hoppin ' John
Hoppin ' John este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 2696 calorii, 225g de proteine, și 171g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.12 pe portie, această rețetă acoperă 59% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați șuncă de ceașcă, roșii conservate, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este spectaculos. Încercați Hoppin ' John, Hoppin ' John, și Hoppin John pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Sortează și clătește mazărea. Înmuiați mazărea în suficientă apă pentru a acoperi cel puțin 8 ore sau peste noapte.
Scurgeți și clătiți mazărea înmuiată; pus deoparte. În cuptorul olandez de 4 până la 6 litri, încălziți uleiul la foc mediu.
Adăugați ceapa și țelina; sotati aproximativ 5 minute sau până când ceapa este translucidă.
Adăugați usturoi; saut aproximativ 2 minute sau până când parfumat.
Adăugați hock de șuncă, bulion, roșii și frunze de dafin.
Se încălzește până la fierbere. Reduceți căldura la foc mic; amestecați mazărea înmuiată.
Se adaugă sare după gust. Gatiti 50 pana la 60 de minute sau pana cand mazarea este frageda.
Scoateți și aruncați frunza de dafin.
Scoateți cârligul de șuncă.
Scoateți șunca din os; aruncați osul. Shred sunca; reveniți la cuptorul olandez și amestecați.
Se servește peste orez fiert fierbinte.