Hominy Crupe Souffl 4
Hominy Grits souffl Circulatorum ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 14g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 366 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Dacă aveți la îndemână albușuri de ou, gălbenușuri de ou, grâu hominy și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Hominy Crupe Pongal, Hominy Grits Adai, și Creveți și grâu de la Hominy Grill pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Bateți grăsimile în apă clocotită într-un castron metalic, apoi puneți vasul peste o cratiță cu apă clocotită. Gatiti, amestecand constant, 2 minute.
Se amestecă 1 cană de lapte și 3/4 linguriță de sare și se gătește, amestecând constant, 15 minute. Grits va fi foarte gros.
Scoateți vasul de pe foc și amestecați laptele și untul rămas. Întoarceți vasul în apă clocotită și gătiți, amestecând, până se omogenizează și se încălzește, aproximativ 2 minute.
Scoateți vasul de pe foc și amestecați gălbenușurile, apoi răciți până la călduț.
Bateți albușurile cu restul de 1/4 linguriță de sare folosind un mixer electric până când țin doar vârfuri rigide, apoi pliați în grâu ușor, dar bine.
Transformați amestecul într - un vas de copt cu unt de 2 1/2 până la 3 litri și coaceți în mijlocul cuptorului până se rumenesc și se umflă, 40 până la 45 de minute.
• Puteți folosi un cazan dublu pentru a găti grâu, dar credem că este mai ușor să le amestecați într-un castron metalic pe măsură ce se îngroașă.