Homemade Ginger Ale
Homemade Ginger Ale ar putea fi doar băutura pe care o căutați. O porție conține 214 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 44 de cenți pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, FODMAP prietenos și vegan dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de zahăr, bucată de ghimbir, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 9%. Rețete similare sunt Scones de cremă de ghimbir fără gluten cu ghimbir confiat de casă, Homemade Ginger Ale, și Homemade Ginger Ale.
Instrucțiuni
Combinați ghimbirul proaspăt și zahărul într-un bol al unui robot de bucătărie. Procesați până când ghimbirul este măcinat fin.
Transferați într-o cratiță mare, adăugați suc de lămâie și amestecați în 2 căni de apă rece. Se aduce la fierbere la foc mare, amestecând. Reduceți ușor căldura și fierbeți până când este groasă și siropoasă, aproximativ 30 de minute.
Scoateți din căldură, acoperiți și abrupți timp de 20 de minute. Se strecoară și se răcește. (Ar trebui să aveți aproximativ 2 căni.) Siropul poate fi preparat cu până la 2 săptămâni înainte. Păstrați bine acoperit și refrigerat.
Chiar înainte de servire, umpleți 8 pahare înalte cu gheață zdrobită.
Se toarnă aproximativ 1/4 cană de sirop de ghimbir răcit în fiecare pahar. Umpleți cu seltzer răcit și serviți imediat, garnisit cu felii de lămâie, dacă doriți.