Homemade Friptură De Vită Sandwich Au Jus

Homemade Friptură De Vită Sandwich Au Jus
Homemade friptură de vită Sandwich au Jus ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 1422 calorii, 150g de proteine, și 69G de grăsime. Pentru $ 8.96 pe portie, această rețetă acoperă 53% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 3 fani. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, sherry, semințe de coriandru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este mare. Încercați Friptură De Vită Sandwich, Usturoi Friptură De Vită Sandwich, și Deluxe Friptură De Vită Sandwich pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul la foc mediu într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați boabele de piper, sare, cimbru, usturoi, rozmarin și șobolani. Gătiti șalotele, amestecând ocazional, până devin translucide, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Adăugați sherry și fierbeți, câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
4
Adăugați stocul și fierbeți, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
5
Scoateți cratița de pe foc și presați lichidul. Păstrați cald.
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Pentru ridichile murate: fierbeți 1/2 cană de apă, oțetul, zahărul, semințele de coriandru, sarea, anasonul stelat, frunza de dafin și usturoiul. După 10 minute de fierbere, turnați amestecul peste ridichi într-un recipient rezistent la căldură și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De CoriandruSemințe întregi De Coriandru
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
1
Așezați jumătățile inferioare ale rulourilor pe o suprafață de lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
2
Așezați carnea de vită prăjită de casă feliată pe fund. Top cu 1 felie gruyere fiecare, unele ridichi murate și Nasturel. Acoperiți cu vârfurile rulourilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze întregi De SpanacFrunze întregi De Spanac
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
GruyereGruyere
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3
Se taie fiecare sandwich în jumătate, dunk în au jus și dau seama, uneori, resturile sunt doar mai bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Au JusAu Jus
4
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Amestecați rozmarinul, cimbrul, sarea, piperul și usturoiul într-un bol mic. Frecați amestecul peste friptură, acoperiți cu folie de plastic și refrigerați, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Încălziți uleiul într-o tigaie mare grea la foc mare. Ștergeți excesul de usturoi și ierburi și adăugați friptura în tigaie. Căutați friptura pe toate părțile, 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Transferați friptura într-o tigaie cu un suport. Prăjiți până când un termometru citit instantaneu introdus în centru înregistrează 125 de grade F, aproximativ 50 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
8
Transferați friptura pe o tăietură și lăsați să se odihnească, aproximativ 10 minute. Tăiați subțire friptura și serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere

Ingrediente

1șuncă întreagă pentru învelitșuncă întreagă pentru învelit2kilogramecarne de vită dezosată ochi rotund fripturăcarne de vită dezosată ochi rotund friptură9461 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilstoc de carne de vită cu conținut scăzut de sodiustoc de carne de vită cu conținut scăzut de sodiu12 lingurițe de pudră de usturoiboabe de piper negruboabe de piper negru1Oreos dublu umplutsemințe de coriandrusemințe de coriandru4crusty hoagie rollscrusty hoagie rolls23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmsherry uscatsherry uscat2crenguțerozmarin proaspătrozmarin proaspăt12 lingurițe de pudră de usturoifrunze proaspete de rozmarin, tocatefrunze proaspete de rozmarin, tocate4crenguțecimbru proaspăt tocat sau 1-1/2 lingurițe de cimbru uscat, împărțitcimbru proaspăt tocat sau 1-1/2 lingurițe de cimbru uscat, împărțit12 lingurițe de pudră de usturoifrunze proaspete de cimbru, tocatefrunze proaspete de cimbru, tocate12 3/4 căni de migdale întregi, cu coajă și prăjite1 linguriță de boia iute, afumată dacă este posibil1 linguriță de boia iute, afumată dacă este posibil2cuișoareusturoi, zdrobitusturoi, zdrobit3cuișoareusturoi, tocatusturoi, tocat1Oreos dublu umplut2 până la 3 linguri inele de ardei banane tocate sau ardei iute tocați de orice fel2 până la 3 linguri inele de ardei banane tocate sau ardei iute tocați de orice fel82 linguri butte topitfelii groase gruyerefelii groase gruyere1Oreos dublu umplutcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare2Bucăți de caramele Heath Barcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec2271 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.cupe ridichi felii subtiri (desprecupe ridichi felii subtiri (despre1lingura. otet de vin rosuceapă eșalotă, felii subțiriceapă eșalotă, felii subțiri1Chile scotch bonet, tocatChile scotch bonet, tocat23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmsuc de lămâie, opționalsuc de lămâie, opțional4creveți și cu veneNasturel, pentru servireNasturel, pentru servire2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibiloțet de vin alboțet de vin alb
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 50 m.
Porții4
Scor De Sănătate85
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista