Homari și porumb
Homari și porumb este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 15 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 156 calorii. Pentru 91 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați unt, căței de usturoi, homari vii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Homari și porumb, Homari la grătar cu cărbune cu porumb carbonizat, Tomatillos și cartofi albaștri, și Homari Maine La Gratar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică la foc mic, gătiți untul cu usturoiul, 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper până când untul este topit. Pune deoparte.
Pregătiți grătarul pentru gătit direct și indirect la foc mediu (350 până la 232°).
Așezați un homar pe o placă de tăiere, cu coaja în jos. Introduceți vârful unui cuțit mare și ascuțit în corpul homarilor chiar sub cap (nu este nevoie să fiți timizi în legătură cu acest proceseste nevoie de o anumită forță) și tăiați homarul deschis în centru, tăind prin corp, dar nu prin coaja din spate. (Coaja va ține sucurile în timp ce gătește.)
Scoateți și aruncați sacul capului și intestinele. Clătiți homarul sub apă curgătoare rece. Pentru a ajuta homarul să rămână plat pe grătar, introduceți o frigăruie de bambus prin carnea de coadă.
Scoateți benzile de cauciuc de pe gheare.
Ungeți interiorul homarului cu o parte din unt. Repetați cu homarii rămași.
Curățați grătarele de gătit. Grătați homarii, cu coaja în jos, la foc mediu direct, cu capacul închis cât mai mult posibil, până când carnea cozii este fermă și albă, 10 până la 15 minute, perindând ocazional cu unt suplimentar. (Homarii cu coajă moale se vor găti mai repede decât homarii cu coajă tare.) În același timp, dacă grătarul dvs. este suficient de mare, grătați porumbul. Dacă nu, grătați porumbul după homari.
Ungeți porumbul cu o parte din unt și grătați la foc mediu direct, cu capacul închis cât mai mult posibil, până se rumenesc în pete și fraged, 10 până la 15 minute, întorcându-se ocazional. Condimentează porumbul cu sare și piper.
Transferați homarii și porumbul într-un platou mare.
Se încălzește amestecul de unt la foc mediu până se ajunge la foc mic.
Serviți homarii cu porumbul și amestecul de unt rămas.
Vin recomandat: Chablis, Chardonnay
Chablis și Chardonnay sunt alegeri excelente pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Un vin pe care îl puteți încerca este Domaine Geoffroy Chablis Beauroy Vieilles Vignes Premier Cru. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 35 de dolari.
![Domaine Geoffroy Chablis Beauroy Vieilles Vignes Premier Cru]()
Domaine Geoffroy Chablis Beauroy Vieilles Vignes Premier Cru
Culoare galben auriu, strălucitor, luminos și limpede. Nasul este dens și parfumat, cu indicii subtile de vanilie și condimente, fructe uscate și proaspete ... Un nas frumos demonstrativ și delicat. Vinul este bogat și fin în același timp, cu note subtile de condimente și pâine prăjită, gura savuroasă reușește căsătoria mineralității și bogăției încheindu-se într-o complexitate remarcabilă.