Homar în sos Puttanesca

Homar în sos Puttanesca ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 28G de grăsime, și un total de 813 calorii. Această rețetă pescatariană servește 4 și costă $5.04 pe portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Această rețetă este plăcută de 9 gurmanzi și bucătari. Un amestec de frunze de pătrunjel proaspăt, bulion de pui, parmigiano-reggiano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Ravioli de homar cu bulion de homar și un sos de lămâie-crustacee, Homar aburit cu sos de ierburi și Bisque de homar, și Sos Puttanesca.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere la foc mediu și condimentați apa cu sare.
Tăiați cozile de homar pe lungime, scoateți carnea din coji și tăiați-o în bucăți de 1 inch. Puneți și tocați măslinele kalamata și clătiți caperele. Pune deoparte.
Încălziți o tigaie mare de sote la foc mediu-mic.
Se adaugă uleiul de măsline și se încălzește.
Adăugați șalotele și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 până la 4 minute. Se amestecă fulgii de usturoi și ardei roșu și se sotează încă 30 de secunde; nu rumeniti usturoiul.
Adăugați roșiile, vinul, bulionul de pui, busuiocul și pătrunjelul. Se fierbe timp de 15 până la 20 de minute.
Adăugați capellini în apa clocotită.
Se amestecă carnea de homar tocată, caperele, măslinele kalamata, untul și piperul, după gust, în amestecul de roșii. Acoperiți tigaia și fierbeți sosul până când carnea de homar este gătită, aproximativ 5 până la 7 minute. Când pastele sunt fierte, se scurg și se adaugă într-un bol de servire.
Se toarnă sosul peste paste și se aruncă.
Se presară Parmigiano-Reggiano ras și pătrunjelul tocat și se servește.