Homar în sos Puttanesca

Homar în sos Puttanesca
Homar în sos Puttanesca ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 28G de grăsime, și un total de 813 calorii. Această rețetă pescatariană servește 4 și costă $5.04 pe portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Această rețetă este plăcută de 9 gurmanzi și bucătari. Un amestec de frunze de pătrunjel proaspăt, bulion de pui, parmigiano-reggiano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Ravioli de homar cu bulion de homar și un sos de lămâie-crustacee, Homar aburit cu sos de ierburi și Bisque de homar, și Sos Puttanesca.

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere la foc mediu și condimentați apa cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Tăiați cozile de homar pe lungime, scoateți carnea din coji și tăiați-o în bucăți de 1 inch. Puneți și tocați măslinele kalamata și clătiți caperele. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline KalamataMăsline Kalamata
Cozi De HomarCozi De Homar
CapereCapere
Coji De PasteCoji De Paste
CarneCarne
3
Încălziți o tigaie mare de sote la foc mediu-mic.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se adaugă uleiul de măsline și se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
5
Adăugați șalotele și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 până la 4 minute. Se amestecă fulgii de usturoi și ardei roșu și se sotează încă 30 de secunde; nu rumeniti usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UsturoiUsturoi
6
Adăugați roșiile, vinul, bulionul de pui, busuiocul și pătrunjelul. Se fierbe timp de 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De PuiStoc De Pui
TomateTomate
PătrunjelPătrunjel
BusuiocBusuioc
VinVin
7
Adăugați capellini în apa clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CapelliniCapellini
ApăApă
8
Se amestecă carnea de homar tocată, caperele, măslinele kalamata, untul și piperul, după gust, în amestecul de roșii. Acoperiți tigaia și fierbeți sosul până când carnea de homar este gătită, aproximativ 5 până la 7 minute. Când pastele sunt fierte, se scurg și se adaugă într-un bol de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline KalamataMăsline Kalamata
Carne De HomarCarne De Homar
UntUnt
CapereCapere
PiperPiper
TomateTomate
PastePaste
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
9
Se toarnă sosul peste paste și se aruncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
SosSos
10
Se presară Parmigiano-Reggiano ras și pătrunjelul tocat și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
PătrunjelPătrunjel

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Lobster funcționează foarte bine cu Chablis și Chardonnay. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Ai putea încerca Etienne Boileau Petit Chablis. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Etienne Boileau Petit Chablis
Etienne Boileau Petit Chablis
Vinificat și îmbătrânit în oțel inoxidabil 100% timp de 6 luni. Dintr-o singură parcelă de viță de vie cultivată pe lut Portlandian, acesta este Petit Chablis clasic, crocant și uscat, cu fructe înainte și ușor. Culoare paie palidă. Nas concentrat cu note orale și arome delicate de citrice cu caracter de salcâm, citrice și măr pe gust. Lumină și plină de viață, cu aciditate răcoritoare și aromatice citrice persistente.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista