Homar umplut cu Crab cu vinetă de citrice

Homar umplut cu Crab cu vinetă de citrice
Nevoie de o curs principal fără lactate și pescatarian? Homar umplut cu Crab cu vinaigretă de citrice ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 194 calorii. Pentru $3.96 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați piper, pătrunjel, homari maine și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma fulgii de porumb, puteți urma acest fel principal cu Fulgi De Porumb-Ciocolată-Chip-Marshmallow Cookie-Uri ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Coada De Homar Umplută Cu Crab, Salată de Crab de năut cu vinetă de citrice, și Somon Umplut Cu Crab Cu Sos De Homar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti umplutura, gătiți prazul în apă clocotită 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
ApăApă
PrazPraz
2
Scurgeți și scufundați prazul în apă cu gheață; scurgere. Se usucă cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
PrazPraz
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
3
Așezați prazul, ardeiul gras, porumbul și crabul într-un castron mare; aruncați ușor pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
PorumbPorumb
CrabiCrabi
PrazPraz
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Combinați maioneza și următoarele 4 ingrediente (prin albus de ou) într-un castron mic, amestecând cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaionezăMaioneză
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Adăugați amestecul de maioneză în amestecul de crab; aruncați ușor pentru a acoperi. Îndoiți ușor pătrunjelul și tarhonul; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaionezăMaioneză
TarhonTarhon
PătrunjelPătrunjel
CrabiCrabi
6
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Pentru a pregăti homarul, aduceți 5 litri de apă la fierbere într-un vas de 8 litri; scufundați 2 homari cu capul înainte, 1 la un moment dat, în apă. Reveniți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HomarHomar
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
8
Scoateți homarii din tigaie folosind clești; se scurge bine. Repetați procedura cu restul de 2 homari. Răciți ușor homarii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HomarHomar
Echipamente pe care le vei folosi
CleșteClește
TigaieTigaie
9
Scoateți ghearele; așezați ghearele pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
10
Tăiați homarii pe jumătate pe lungime; curățați cavitatea superioară a homarilor, lăsând carnea albă intactă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HomarHomar
CarneCarne
11
Aranjați jumătățile de homar, tăiați părțile în sus, pe o tigaie cu jeleu acoperită cu spray de gătit; lingură 1/2 cană umplutură în cavitatea superioară curățată a fiecărei jumătăți de homar. Top umplutura în fiecare jumătate homar cu 1 lingura fulgi de porumb, și ușor strat cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Fulgi De PorumbFulgi De Porumb
UmpluturăUmplutură
HomarHomar
JeleuJeleu
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Așezați foaia de copt cu gheare pe raftul inferior în cuptor; așezați tigaia cu jeleu cu jumătăți de homar umplute pe raftul superior în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HomarHomar
JeleuJeleu
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
TigaieTigaie
13
Coaceți la 375 timp de 20 de minute sau până când jumătățile de homar sunt gata și umplutura este ușor rumenită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
HomarHomar
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
14
Scoateți jumătățile de homar din cuptor; acoperiți și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HomarHomar
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
15
Coaceți ghearele încă 10 minute sau până când ați terminat. Răciți ușor ghearele; scoateți carnea din ghearele fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
16
Pentru a pregăti vinaigreta, combinați sucul de portocale și ingredientele rămase, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
VinetăVinetă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
17
Serviți vinaigreta cu homar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
HomarHomar

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Chablis și Chardonnay sunt alegerile mele de top pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Un vin pe care l-ați putea încerca este Domaine Louis Michel et Fils Chablis ( jumătate de sticlă). Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
Domaine Louis Michel et Fils Chablis (jumătate de sticlă)
Domaine Louis Michel et Fils Chablis (jumătate de sticlă)
Acest Chablis dezvăluie note de fructe albe, cum ar fi piersica, și are o structură minerală persistentă. În gură, o senzație de piatră care este atât de tipică pentru Chablis face din acesta un vin rotund și pur.Se serveste intre 53-57 buc. F. Acest vin trebuie aerisit sau decantat inainte de degustare.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate28
Revista