Homar umplut cu Crab cu vinetă de citrice

Nevoie de o curs principal fără lactate și pescatarian? Homar umplut cu Crab cu vinaigretă de citrice ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 194 calorii. Pentru $3.96 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați piper, pătrunjel, homari maine și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma fulgii de porumb, puteți urma acest fel principal cu Fulgi De Porumb-Ciocolată-Chip-Marshmallow Cookie-Uri ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Coada De Homar Umplută Cu Crab, Salată de Crab de năut cu vinetă de citrice, și Somon Umplut Cu Crab Cu Sos De Homar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti umplutura, gătiți prazul în apă clocotită 2 minute.
Scurgeți și scufundați prazul în apă cu gheață; scurgere. Se usucă cu un prosop de hârtie.
Așezați prazul, ardeiul gras, porumbul și crabul într-un castron mare; aruncați ușor pentru a combina.
Combinați maioneza și următoarele 4 ingrediente (prin albus de ou) într-un castron mic, amestecând cu un bici.
Adăugați amestecul de maioneză în amestecul de crab; aruncați ușor pentru a acoperi. Îndoiți ușor pătrunjelul și tarhonul; pus deoparte.
Preîncălziți cuptorul la 37
Pentru a pregăti homarul, aduceți 5 litri de apă la fierbere într-un vas de 8 litri; scufundați 2 homari cu capul înainte, 1 la un moment dat, în apă. Reveniți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 2 minute.
Scoateți homarii din tigaie folosind clești; se scurge bine. Repetați procedura cu restul de 2 homari. Răciți ușor homarii.
Scoateți ghearele; așezați ghearele pe o foaie de copt.
Tăiați homarii pe jumătate pe lungime; curățați cavitatea superioară a homarilor, lăsând carnea albă intactă.
Aranjați jumătățile de homar, tăiați părțile în sus, pe o tigaie cu jeleu acoperită cu spray de gătit; lingură 1/2 cană umplutură în cavitatea superioară curățată a fiecărei jumătăți de homar. Top umplutura în fiecare jumătate homar cu 1 lingura fulgi de porumb, și ușor strat cu spray de gătit.
Așezați foaia de copt cu gheare pe raftul inferior în cuptor; așezați tigaia cu jeleu cu jumătăți de homar umplute pe raftul superior în cuptor.
Coaceți la 375 timp de 20 de minute sau până când jumătățile de homar sunt gata și umplutura este ușor rumenită.
Scoateți jumătățile de homar din cuptor; acoperiți și păstrați la cald.
Coaceți ghearele încă 10 minute sau până când ați terminat. Răciți ușor ghearele; scoateți carnea din ghearele fierte.
Pentru a pregăti vinaigreta, combinați sucul de portocale și ingredientele rămase, amestecând cu un tel.
Serviți vinaigreta cu homar.