Homar Umplut
Reteta homar umplute pot fi făcute în aproximativ 35 de minute. O porție conține 308 calorii, 16g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.03 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți homari, scallions, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian și דל פחמימות, dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 45%, ceea ce e bine. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Homar Umplut, Homar Umplut La Cuptor, și Ciuperci Umplute Cu Homar.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Așezați homarii în tigaie și răciți-i la congelator timp de 15 până la 20 de minute.
Între timp, așezați 1 strat de roci de râu* în fundul unei oale largi și umpleți cu 1 inch de apă. Se aduce la fierbere la foc mare.
Răspândiți ierburile pe stânci, apoi așezați rapid homari deasupra. Acoperiți și gătiți timp de 2 până la 3 minute.
Scoateți și puneți în baie de gheață pentru a opri gătitul.
Așezați prosoape de hârtie pe o tăietură. Aduceți un homar pe tablă și folosind cuțitul bucătarului dvs., tăiați homarul drept în centru, de la cap până la coadă.
Scoateți tomalley și aruncați.
Îndepărtați picioarele și ghearele. Folosind un sucitor, rotiți picioarele pentru a extrage carnea. Tăiați aproximativ carnea.
Mutați ghearele în tigaie și prăjiți timp de 4 minute.
Între timp, topiți untul într-o tigaie mare de sote la foc mediu.
Adăugați ceapa și amestecați pentru a acoperi. Urmați cu coaja de lămâie și scallions. Odată ce ceapa este translucidă, adăugați carnea de picior. Apoi adăugați biscuiții și aruncați, de pe foc, până când tot lichidul a fost absorbit.
Umplerea lingurii în cavitățile deschise ale corpului.
Periați carnea de coadă cu ulei de măsline și așezați-o în poziție verticală pe tigaie împreună cu ghearele. Prăjiți 10 până la 14 minute sau până când umplutura se rumeneste și carnea de coadă devine opacă.
Crack gheare și scoateți carnea.
Serviți deasupra homarului umplut cu ulei de măsline extravirgin pe lateral pentru scufundare.
* Smooth River rocks sunt disponibile de la compania dvs. locală de peisaj
Vin recomandat: Chablis, Chardonnay
Lobster funcționează foarte bine cu Chablis și Chardonnay. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Simonnet-Febvre Chablis Fourchaume Premier Cru cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
![Simonnet-Febvre Chablis Fourchaume Premier Cru]()
Simonnet-Febvre Chablis Fourchaume Premier Cru