Homar Thermidor

Homar Thermidor
Homar Thermidor ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,3 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 423 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați homari vii, sherry uscat mediu, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscole de casă cu ouă de unt de arahide ale lui Reese ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Homar Thermidor, Homar Thermidor, și Homar cu unt Thermidor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți homarii cu capul înainte într-o oală de 8 litri cu apă sărată clocotită*. Acoperiți ușor oala și gătiți homarii la foc moderat la 9 minute din momentul în care intră în apă, apoi transferați cu clești pentru a se scufunda pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HomarHomar
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CleșteClește
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Când homarii sunt suficient de reci pentru a se descurca, răsuciți ghearele și spargeți-le, apoi îndepărtați carnea. Înjumătățiți homarii pe lungime cu foarfece de bucătărie, începând de la capătul cozii, apoi îndepărtați carnea de coadă, rezervând scoici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HomarHomar
Coji De PasteCoji De Paste
CarneCarne
3
Tăiați toată carnea de homar în bucăți de 1/4 inch. Aruncați orice interior de homar rămas, apoi clătiți și uscați cojile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HomarHomar
Coji De PasteCoji De Paste
4
Încălziți untul într-o cratiță grea de 2 litri la foc moderat până când spuma dispare, apoi gătiți ciupercile, amestecând, până când lichidul pe care îl degajă ciupercile se evaporă și încep să se rumenească, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Adăugați carne de homar, boia, sare și piper și reduceți focul la minim. Gatiti, scuturand usor tigaia, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De HomarCarne De Homar
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați 1 lingură de Sherry și 1/2 cană de smântână fierbinte și fierbeți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
CremăCremă
7
Bateți gălbenușurile și lingura rămasă de Sherry într-un castron mic. Se toarnă încet restul de 1/2 cană de smântână fierbinte în gălbenușuri, amestecând constant și se transferă într-o cratiță mică și grea. Gatiti crema la foc foarte mic, batand constant, pana cand este usor ingrosata si inregistreaza 160 km F pe un termometru cu citire instantanee.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
CremăCremă
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
8
Adăugați cremă în amestecul de homar, amestecând ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
HomarHomar
9
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
10
Aranjați cojile de homar, tăiați părțile în sus, într-o tigaie superficială și lingurați homarul cu o parte din sos în scoici. Fierbeți homarii la 6 inci de la căldură până se rumenesc, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HomarHomar
Coji De PasteCoji De Paste
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
11
Serviți sosul rămas pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
12
* Când sărați apă pentru gătit, folosiți 1 lingură de sare pentru fiecare 4 litri de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
SareSare
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate8
Revista