Homar Thermidor ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,3 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 423 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați homari vii, sherry uscat mediu, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscole de casă cu ouă de unt de arahide ale lui Reese ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Homar Thermidor, Homar Thermidor, și Homar cu unt Thermidor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți homarii cu capul înainte într-o oală de 8 litri cu apă sărată clocotită*. Acoperiți ușor oala și gătiți homarii la foc moderat la 9 minute din momentul în care intră în apă, apoi transferați cu clești pentru a se scufunda pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Homar
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Clește
Grăsime De Porc înapoi
2
Când homarii sunt suficient de reci pentru a se descurca, răsuciți ghearele și spargeți-le, apoi îndepărtați carnea. Înjumătățiți homarii pe lungime cu foarfece de bucătărie, începând de la capătul cozii, apoi îndepărtați carnea de coadă, rezervând scoici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Homar
Coji De Paste
Carne
3
Tăiați toată carnea de homar în bucăți de 1/4 inch. Aruncați orice interior de homar rămas, apoi clătiți și uscați cojile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Homar
Coji De Paste
4
Încălziți untul într-o cratiță grea de 2 litri la foc moderat până când spuma dispare, apoi gătiți ciupercile, amestecând, până când lichidul pe care îl degajă ciupercile se evaporă și încep să se rumenească, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
5
Adăugați carne de homar, boia, sare și piper și reduceți focul la minim. Gatiti, scuturand usor tigaia, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Homar
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Piper
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați 1 lingură de Sherry și 1/2 cană de smântână fierbinte și fierbeți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Cremă
7
Bateți gălbenușurile și lingura rămasă de Sherry într-un castron mic. Se toarnă încet restul de 1/2 cană de smântână fierbinte în gălbenușuri, amestecând constant și se transferă într-o cratiță mică și grea. Gatiti crema la foc foarte mic, batand constant, pana cand este usor ingrosata si inregistreaza 160 km F pe un termometru cu citire instantanee.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Cremă
Gălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Termometru De Bucătărie
Tigaie Cu Sos
Bol
8
Adăugați cremă în amestecul de homar, amestecând ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Homar
9
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
10
Aranjați cojile de homar, tăiați părțile în sus, într-o tigaie superficială și lingurați homarul cu o parte din sos în scoici. Fierbeți homarii la 6 inci de la căldură până se rumenesc, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Homar
Coji De Paste
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
11
Serviți sosul rămas pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
12
* Când sărați apă pentru gătit, folosiți 1 lingură de sare pentru fiecare 4 litri de apă.
Homar în meniu? Încercați să împerecheați cu Chablis și Chardonnay. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Un vin pe care l-ați putea încerca este Louis Jadot Chablis Montee de Tonnerre Premier Cru. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 52 de dolari.