Homar Thermidor
Homar Thermidor ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,3 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 423 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați homari vii, sherry uscat mediu, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscole de casă cu ouă de unt de arahide ale lui Reese ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Homar Thermidor, Homar Thermidor, și Homar cu unt Thermidor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți homarii cu capul înainte într-o oală de 8 litri cu apă sărată clocotită*. Acoperiți ușor oala și gătiți homarii la foc moderat la 9 minute din momentul în care intră în apă, apoi transferați cu clești pentru a se scufunda pentru a se răci.
Când homarii sunt suficient de reci pentru a se descurca, răsuciți ghearele și spargeți-le, apoi îndepărtați carnea. Înjumătățiți homarii pe lungime cu foarfece de bucătărie, începând de la capătul cozii, apoi îndepărtați carnea de coadă, rezervând scoici.
Tăiați toată carnea de homar în bucăți de 1/4 inch. Aruncați orice interior de homar rămas, apoi clătiți și uscați cojile.
Încălziți untul într-o cratiță grea de 2 litri la foc moderat până când spuma dispare, apoi gătiți ciupercile, amestecând, până când lichidul pe care îl degajă ciupercile se evaporă și încep să se rumenească, aproximativ 5 minute.
Adăugați carne de homar, boia, sare și piper și reduceți focul la minim. Gatiti, scuturand usor tigaia, 1 minut.
Adăugați 1 lingură de Sherry și 1/2 cană de smântână fierbinte și fierbeți 5 minute.
Bateți gălbenușurile și lingura rămasă de Sherry într-un castron mic. Se toarnă încet restul de 1/2 cană de smântână fierbinte în gălbenușuri, amestecând constant și se transferă într-o cratiță mică și grea. Gatiti crema la foc foarte mic, batand constant, pana cand este usor ingrosata si inregistreaza 160 km F pe un termometru cu citire instantanee.
Adăugați cremă în amestecul de homar, amestecând ușor.
Aranjați cojile de homar, tăiați părțile în sus, într-o tigaie superficială și lingurați homarul cu o parte din sos în scoici. Fierbeți homarii la 6 inci de la căldură până se rumenesc, 4 până la 5 minute.
Serviți sosul rămas pe lateral.
* Când sărați apă pentru gătit, folosiți 1 lingură de sare pentru fiecare 4 litri de apă.
Vin recomandat: Chablis, Chardonnay
Homar în meniu? Încercați să împerecheați cu Chablis și Chardonnay. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Un vin pe care l-ați putea încerca este Louis Jadot Chablis Montee de Tonnerre Premier Cru. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 52 de dolari.
![Louis Jadot Chablis Montee de Tonnerre Premier Cru]()
Louis Jadot Chablis Montee de Tonnerre Premier Cru
"Chablis se află în partea de nord a Burgundiei, la jumătatea distanței dintre Dijon și Paris. Aproximativ 3500 de hectare sunt plantate (inclusiv 856 ha de premieri și Grands crus) cu Chardonnay. Podgoriile Premier Cru reprezintă 20% din dimensiunea totală a Burgundia Premiers Crus. Există 40 de" Climate "de premieri Crus, printre care"Montcormule de tonnerre". Sfat de servire : salate mixte, salată soja, tempura de legume, fructe de mare , sushis, nems, cheviche, tartru de somon, bucătărie vegetariană: tartă de legume, fenicul, clătite de dovlecei, gratin de legume, tăiței wok, burger vegan, pește și chipsuri, yakitori de pui, escargots, Oeuf en meurette, picioare de broască cu pătrunjel, brânză de capră.