Homar, scoici și midii cu vinetă de usturoi de roșii

Homar, scoici și midii cu vinaigretă de usturoi de roșii ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul hor d ' oeuvre. Pentru $ 4.57 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 411 calorii, 31g de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Epicurious. Mergeți la magazin și ridicați homari vii, ulei de măsline, roșii de struguri și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este remarcabil. Încercați Homar, scoici și midii cu vinetă de usturoi de roșii, Salată de homar, roșii și porumb dulce cu vinetă de usturoi, și Scoici arse peste Micro verdețuri cu vinaigretă de tarhon portocaliu cu homar Braconat cu unt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală de apă de 8 până la 10 litri la fierbere, apoi scufundați 2 homari cu capul înainte în apă și fierbeți, acoperite, la 6 minute de când intră în apă.
Transferați cu clești într-o tigaie superficială pentru a se răci, apoi fierbeți restul de 2 homari.
Când homarii sunt suficient de reci pentru a se descurca, răsuciți cozile, ghearele și articulațiile și îndepărtați carnea, aruncând corpurile și cojile.
Tăiați carnea de coadă transversal în felii groase de 1 inch. Puneți carnea de homar într-un castron mare.
Aduceți vin, apă și 1/2 linguriță de sare la foc mic într-o oală medie largă și grea.
Adăugați scoici și braconaj la foc mic, neacoperit, până când scoicile sunt doar fierte (opace), 3 până la 4 minute.
Transferați cu o lingură cu fante în castron cu homar.
Întoarceți lichidul la foc mic la foc mediu-mare.
Adăugați midii și gătiți, acoperite, amestecând ocazional, până când midiile se deschid larg, verificând frecvent după 4 minute și transferându-se în castron cu fructe de mare. (Aruncați orice midii care rămân nedeschise după 6 minute.)
Se strecoară lichidul de gătit printr-o sită căptușită cu un prosop de hârtie umezit. Clătiți oala, apoi readuceți lichidul în oală și fierbeți până se reduce la 1 cană, aproximativ 8 minute.
Încălziți uleiul, usturoiul, oțetul, 1/2 cană de lichid cu fructe de mare reduse și 1/2 linguriță de sare într - o cratiță nereactivă de 1 1/2 până la 2 litri la foc mediu-mic, amestecând ocazional, până la cald, aproximativ 2 minute.
Adăugați roșiile și gătiți până când încep să se ofilească, dar își păstrează forma, 3 până la 5 minute.
Se toarnă vinaigreta fierbinte peste fructele de mare și se amestecă ușor pentru a acoperi. Marinati, acoperiti si raciti, cel putin 2 ore. Aduceți la temperatura camerei, aproximativ 30 de minute, înainte de servire.
* Homarii pot fi gătite și carnea scoasă din coajă cu 1 zi înainte, apoi răcită, acoperită.* Fructele de mare pot fi marinate până la 6 ore (mai mult și textura se va deteriora).
Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Scoicile pot fi asociate cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Ai putea încerca Chardonnay GEN5. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 9 dolari pe sticlă.
![GEN5 Chardonnay]()
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.