Homar răcit cu salată de portocale cu sânge de cartofi și Lime

Homar răcit cu salată de portocale cu sânge de cartofi și Lime
Homar răcit cu salată de portocale cu sânge de cartofi și Lime ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 4,75 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 341 calorii, 16g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă de la cookstr.com are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, ulei de măsline extravirgin, șalotă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma coaja de tei, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată de cartofi dulci răcită cu Lime și ulei de Chili, Salată de portocale cu sânge + vinetă de portocale cu sânge de ghimbir și Cayenne, și Cupe De Salată De Salată Sriracha Cu Homar Răcit.

Instrucțiuni

1
Se toarnă 1 inch de apă sărată într-o oală mare, se inversează o strecurătoare în oală și se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Puneți homarii în oală și acoperiți bine. Aburiți timp de 5 minute, apoi deschideți oala cu atenție (aburul este fierbinte) și, folosind o pereche de clești, schimbați poziția homarilor, astfel încât să se gătească uniform. Înlocuiți rapid capacul și aburul timp de încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Scoateți homarii din oală și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Separați coada, ghearele și articulațiile de corpul fiecărui homar. Păstrați cadavrele pentru stocul de homar sau aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De HomarStoc De Homar
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
5
Scoateți carnea de homar din coji, încercând să o păstrați în bucăți cât mai mari. (Scoicile nu oferă la fel de multă aromă pentru stoc ca și corpurile de homar, așa că le arunc.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
6
Tăiați cozile decojite pe jumătate pe lungime și îndepărtați tractul digestiv, structura întunecată asemănătoare venei. Acoperiți și refrigerați carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
7
Pentru a face vinaigreta, bateți șalotele, 1 lingură de suc de lămâie și muștarul Dijon împreună într-un castron mic. Adăugați încet ceașcă de ulei de măsline într-un flux constant. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Se amestecă crme frache cu coaja de tei, 1 lingură de suc de lămâie și restul de 2 linguri de ulei de măsline într-un castron. Se condimentează cu sare și piper. Acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
9
Se amestecă Pernodul cu mierea și se toarnă peste secțiunile portocalii de sânge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane PortocaliiBomboane Portocalii
PernodPernod
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
10
Lăsați să stea 30 de minute.
11
În timp ce portocalele de sânge se înmoaie, tăiați cartofii în grosime de-inchfelii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sânge PortocaliuSânge Portocaliu
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
12
Puneți feliile într-o cratiță mică și acoperiți cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
13
Adăugați 1 linguriță de sare pe litru de apă. Aduceți la fierbere și fierbeți până când cartofii sunt gata, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
14
Scurgere. Se aruncă cu 2 linguri de vinetă de var și se lasă deoparte să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
15
Amestecați tarhonul tocat, chervilul și arpagicul împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit
ChervilChervil
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
16
Chiar înainte de servire, aruncați carnea de homar într-un castron cu vinaigreta rămasă și 5 linguri de ierburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Ceapa Verde, Tocata Marunt1 Lingura Ceapa Verde, Tocata Marunt
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
17
Se amestecă cartofii cu ierburile tocate rămase. Puneți 2 linguri de crme frache în centrul fiecăruia de pe farfuriile noastre. Suprapuneți feliile de cartof într-un inel pe crme frache, aranjați carnea dintr-o jumătate de homar deasupra fiecărei porții de cartofiîncepeți cu articulațiile, apoi coada și apoi gheara (rezervați vinaigreta rămasă în bol). Formați o semilună de 6 jumătăți de roșii pe o parte a homarului pe fiecare farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
18
Aruncați năsturelul cu vinaigreta de var rămasă în vasul de homar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
19
Așezați o grămadă de verdeață îmbrăcată pe fiecare farfurie pe partea homarului vizavi de roșii. Distribuiți segmentele portocalii în jurul marginilor plăcilor și stropiți cu orice sirop rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane PortocaliiBomboane Portocalii
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
VerziiVerzii
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
20
Încingeți fiecare farfurie cu o pană de var și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
21
articol var
22
Type_27_data = {};
23
articol
24
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate32
Revista