Homar Paste
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați homar Pastan. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 696 calorii, 23g de proteine, și 41G de grăsime pe porție. Pentru $2.27 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 111 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână spaghete, smântână grea, piper măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Paste Picante De Homar, Paste Picante De Homar, și Modul în care ar trebui să fie viața sau pastele cu homar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere.
Adăugați homarul și gătiți timp de 6 până la 8 minute, până când este roșu aprins.
De îndată ce homarul începe să gătească, topiți 3 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați ceapa și 3 căței de usturoi. Gatiti si amestecati doar pentru a elibera lichidul. Nu - i lăsa să se rumenească.
Când homarul iese din oală, așezați-l pe o tăietură și folosiți un cuțit mare pentru a-l tăia pe jumătate pe lungime.
Așezați jumătățile cu carnea în jos în tigaie cu ceapa și usturoiul. Gatiti aproximativ 3 minute.
Aduceți o altă oală cu apă la fiert și condimentați cu puțină sare.
Adăugați spaghetele și gătiți timp de 8 minute, sau până se înmoaie. Dacă doriți să economisiți timp și o oală, puteți fierbe pastele în apa de homar, deoarece deja fierbe, adăugați doar sare.
Adăugați roșiile în tigaie și dați focul la mare pentru a aduce la fierbere.
Adăugați uleiul de măsline, sarea, piperul și scorțișoara. Gatiti, amestecand constant timp de 5 pana la 7 minute. Se toarnă încet crema, amestecând continuu. Sosul va deveni o culoare roz frumoasă. Reduceți căldura la mediu-scăzut. Păstrați cald, amestecând ocazional până când pastele sunt gata.
Scurgeți spaghetele și așezați-le pe o farfurie mare de servire. Se amestecă restul de unt și usturoi.
Se toarnă sosul de roșii peste spaghete și se aranjează cele două jumătăți de homar în centru.
Se presară peste tot cu pătrunjel și se servește.