Homar Omletă Rețetă

Homar Omletă Rețetă
Homar omletă reteta ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană servește 4 și costă $9.88 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 377 calorii. Această rețetă de la Food Republic are 73 de fani. Dacă aveți la îndemână roșii, unt, carne de homar și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este uimitor. Încercați Homar și arpagic omletă, Rețetă Specială Omletă, și Rețetă De Ouă Amestecate Cu Chorizo Și Ceapă pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Chablis și Chardonnay sunt alegerile mele de top pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Ai putea încerca Simonnet-Febvre Chablis Vaillons Premier Cru. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Simonnet-Febvre Chablis Vaillons Premier Cru
Simonnet-Febvre Chablis Vaillons Premier Cru
Simbolul premierului Cru Chablis: viu și intens, cu arome minerale excelente și un finisaj lung. Un vin pentru păstrare.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Revista