Homarul furios cu orez cu lămâie și busuioc crocant este un pescatarian felul principal. Pentru $5.63 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 30g de grăsime, și un total de 923 calorii. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Dacă aveți roșii uscate la cuptor, ulei de măsline plus 2 linguri opționale, piper cayenne și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată De Homar Cu Busuioc-Lămâie, Curmale învelite cu slănină crocantă cu cremă de lămâie-busuioc, și Chipsuri crocante de dovlecei parmezan cu lămâie cu busuioc Aioli.
Instrucțiuni
1
Combinați făina Wondra, pudra de chili, cayenne și sarea într-o pungă de plastic. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Făină Wondra
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
2
Tăiați homarii vii în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
3
Scoateți ghearele și rupeți ghearele deschise pentru a expune cât mai multă carne posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
4
Scoateți carnea din homari și puneți-o în făina condimentată. Se agită pentru a acoperi bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalaj Tocanita De Legume Congelate, Decongelate
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Apă Pentru A Permite
5
Scoateți homarul din făină și scuturați orice exces.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
6
Preîncălziți cuptorul la 475 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
7
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mare până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
8
Adăugați bucățile de homar, tăiate cu fața în jos, câteva odată, dacă este necesar, și căutați-le timp de aproximativ 4 minute, sau până când se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
9
Transferați homarul pe o foaie de copt și, când tot homarul este ars, introduceți foaia de copt în cuptorul preîncălzit și coaceți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi Asortați
10
În timp ce homarul se coace, pregătiți sosul. Puneți tigaia saut la foc mediu și adăugați fulgii de usturoi și ardei roșu. Saut timp de aproximativ 3 minute, sau până când usturoiul este maro auriu, dar nu arde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Usturoi Goya®
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
11
Adăugați stocul și aduceți la fierbere. Coborâți focul și fierbeți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
12
Bateți untul și scoateți tigaia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
Roșii Feliate, Opțional
13
Bateți sucul de lămâie, frunzele de busuioc și Juliana de roșii. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
14
Scoateți homarul din cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
15
Așezați o movilă de orez cu lămâie în centrul fiecăreia dintre cele șase farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Mazăre Goya®
16
Așezați porții egale de homar peste orez. Puneți sosul peste vârful fiecărei movile și garnisiți cu busuioc prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Mazăre Goya®
17
Serviți imediat.
1
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Adăugați ceapa și lăsați-le să transpire lichidul timp de 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Adăugați usturoiul și transpirați încă 3 minute. Se amestecă orezul și se călește timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
Mazăre Goya®
4
Adăugați bulionul (sau apa), sucul de lămâie, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
5
Ridicați focul și aduceți stocul la fierbere. Se fierbe aproximativ 15 minute sau până când lichidul s-a redus la aproximativ 1 1/2 căni. Coborâți focul și acoperiți bine orezul. (Dacă nu aveți un capac etanș, acoperiți orezul cu folie de aluminiu.) Se fierbe timp de 30 de minute sau până când orezul a absorbit tot lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
6
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați orezul să se aburească timp de 15 minute. Nu descoperiți tigaia. Când este gata de servit, pufați orezul cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
7
Dacă folosiți dovleceii, în timp ce orezul se odihnește, încălziți cele 2 linguri opționale de ulei de măsline într-o tigaie mare de saut la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
8
Adăugați dovleceii și saut timp de 4 minute, sau doar până se înmoaie ușor. Condimentează cu sare și piper după gust. Când este gata să serviți orezul, adăugați dovleceii și pufați-l în orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Mazăre Goya®
1
Încălziți uleiul la 350 de grade pe un termometru cu bomboane într-o cratiță mare la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu Bomboane
Orz Alb Perlat
2
Stând cât mai departe de oală și purtând o mănușă de cuptor, aruncați frunzele de busuioc în uleiul încins. Uleiul poate bule și stropi. Se prăjește aproximativ 1 minut sau până când frunzele sunt crocante. Folosind o lingură cu fante, transferați frunzele pe un strat dublu de prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Supă De Pui Pudră Goya®
Carne Asada Feliate Subțire (friptură De Vită)
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
4
Din David 's Burke' s New American Classics de David Burke și Judith Choate Copyright (c) 2006 de David Burke publicat de Knopf./ n / nDavid Burke este coautor, cu Carmel Berman Reingold, de gătit cu David Burke. Este absolvent al Institutului culinar al Americii, a fost instruit în Franța și a fost primul American care a primit prestigiosul meilleurs ouvriers de France Diplome d ' Honneur. Celelalte premii ale sale includ Premiul de Excelență Nippon din Japonia, Premiul de Excelență Robert Mondavi și premiul August Escoffier al Institutului culinar. Este bucătar executiv și coproprietar al davidburke & donatella, și bucătar executiv și unic proprietar al David Burke la Bloomingdale ' s, ambele în New York. Locuiește în Fort Lee, New Jersey.
Homarul poate fi asociat cu Chablis și Chardonnay. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Un vin pe care l-ai putea încerca este Domaine de Chantemerle Chablis. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 25 de dolari.