Homarul furios cu orez cu lămâie și busuioc crocant este un pescatarian felul principal. Pentru $5.63 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 30g de grăsime, și un total de 923 calorii. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Dacă aveți roșii uscate la cuptor, ulei de măsline plus 2 linguri opționale, piper cayenne și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată De Homar Cu Busuioc-Lămâie, Curmale învelite cu slănină crocantă cu cremă de lămâie-busuioc, și Chipsuri crocante de dovlecei parmezan cu lămâie cu busuioc Aioli.
Instrucțiuni
1
Combinați făina Wondra, pudra de chili, cayenne și sarea într-o pungă de plastic. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Făină Wondra
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
2
Tăiați homarii vii în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
3
Scoateți ghearele și rupeți ghearele deschise pentru a expune cât mai multă carne posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Scoateți carnea din homari și puneți-o în făina condimentată. Se agită pentru a acoperi bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalaj Tocanita De Legume Congelate, Decongelate
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Zahăr Roșu Grosier
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Scoateți homarul din făină și scuturați orice exces.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Zahăr Roșu Grosier
6
Preîncălziți cuptorul la 475 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mare până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați bucățile de homar, tăiate cu fața în jos, câteva odată, dacă este necesar, și căutați-le timp de aproximativ 4 minute, sau până când se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
9
Transferați homarul pe o foaie de copt și, când tot homarul este ars, introduceți foaia de copt în cuptorul preîncălzit și coaceți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
În timp ce homarul se coace, pregătiți sosul. Puneți tigaia saut la foc mediu și adăugați fulgii de usturoi și ardei roșu. Saut timp de aproximativ 3 minute, sau până când usturoiul este maro auriu, dar nu arde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
11
Adăugați stocul și aduceți la fierbere. Coborâți focul și fierbeți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
12
Bateți untul și scoateți tigaia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Creveți Sotați, Decojiți
13
Bateți sucul de lămâie, frunzele de busuioc și Juliana de roșii. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
14
Scoateți homarul din cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
15
Așezați o movilă de orez cu lămâie în centrul fiecăreia dintre cele șase farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
16
Așezați porții egale de homar peste orez. Puneți sosul peste vârful fiecărei movile și garnisiți cu busuioc prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
17
Serviți imediat.
1
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați ceapa și lăsați-le să transpire lichidul timp de 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați usturoiul și transpirați încă 3 minute. Se amestecă orezul și se călește timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
4
Adăugați bulionul (sau apa), sucul de lămâie, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
5
Ridicați focul și aduceți stocul la fierbere. Se fierbe aproximativ 15 minute sau până când lichidul s-a redus la aproximativ 1 1/2 căni. Coborâți focul și acoperiți bine orezul. (Dacă nu aveți un capac etanș, acoperiți orezul cu folie de aluminiu.) Se fierbe timp de 30 de minute sau până când orezul a absorbit tot lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
6
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați orezul să se aburească timp de 15 minute. Nu descoperiți tigaia. Când este gata de servit, pufați orezul cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Dacă folosiți dovleceii, în timp ce orezul se odihnește, încălziți cele 2 linguri opționale de ulei de măsline într-o tigaie mare de saut la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați dovleceii și saut timp de 4 minute, sau doar până se înmoaie ușor. Condimentează cu sare și piper după gust. Când este gata să serviți orezul, adăugați dovleceii și pufați-l în orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
1
Încălziți uleiul la 350 de grade pe un termometru cu bomboane într-o cratiță mare la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Sour Brite
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu Bomboane
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Stând cât mai departe de oală și purtând o mănușă de cuptor, aruncați frunzele de busuioc în uleiul încins. Uleiul poate bule și stropi. Se prăjește aproximativ 1 minut sau până când frunzele sunt crocante. Folosind o lingură cu fante, transferați frunzele pe un strat dublu de prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Carne Asada Feliate Subțire (friptură De Vită)
Grăsime De Porc înapoi
3
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
4
Din David 's Burke' s New American Classics de David Burke și Judith Choate Copyright (c) 2006 de David Burke publicat de Knopf./ n / nDavid Burke este coautor, cu Carmel Berman Reingold, de gătit cu David Burke. Este absolvent al Institutului culinar al Americii, a fost instruit în Franța și a fost primul American care a primit prestigiosul meilleurs ouvriers de France Diplome d ' Honneur. Celelalte premii ale sale includ Premiul de Excelență Nippon din Japonia, Premiul de Excelență Robert Mondavi și premiul August Escoffier al Institutului culinar. Este bucătar executiv și coproprietar al davidburke & donatella, și bucătar executiv și unic proprietar al David Burke la Bloomingdale ' s, ambele în New York. Locuiește în Fort Lee, New Jersey.
Homarul poate fi asociat cu Chablis și Chardonnay. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Un vin pe care l-ai putea încerca este Domaine de Chantemerle Chablis. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 25 de dolari.