Homar Cu Unt De Coniac

Homar Cu Unt De Coniac
Homar cu unt de Brandy este un fără gluten, primar și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 2,94 USD pe porție. O porție conține 449 calorii, 21g de proteine, și 35g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți coniac, homari vii, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până brandy ai putea urma acest curs principal cu Coniac Butterscotch Budinca ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Înghețată cu unt de coniac, Risotto de coniac și unt brun, și Tort de fulgi de zăpadă cu glazură de coniac-unt pentru rețete similare.
DificultateMediu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Revista