Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați homarul cu tăiței Udon, Bok Choy și citrice. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 404 calorii. Pentru $3.19 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ceapă, șalotă, ciorbă de legume și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Bok Choy, shiitake și tăiței de usturoi, Taitei Udon cu ghimbir Bok Choy, și Tăiței Udon cu scoici de dafin și Baby Bok Choy pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere rulantă la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați mai întâi capul de homari și gătiți timp de 5 minute. Folosind clești, transferați homarii pe o foaie de copt cu margini. Aduceți apa înapoi la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
3
Adăugați bok choy și gătiți timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bok Choy
4
Transferați bok choy pe o suprafață de lucru și împărțiți fiecare cap pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bok Choy
5
Adăugați tăiței udon în apa clocotită și gătiți, amestecând des, până la al dente, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei Udon
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
6
Scurgeți udonul. Întoarceți tăiței în oală și acoperiți cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
7
Scurgeți și clătiți udonul de încă 2 ori, apoi scurgeți bine, ridicând tăiței de câteva ori pentru a-i ajuta să se usuce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
8
Într-o tigaie mică, încălziți 1/4 cană de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Adăugați șalotele și gătiți la foc moderat, amestecând de câteva ori, până se rumenesc și crocant, aproximativ 3 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați șalotele pe prosoape de hârtie pentru a le scurge, apoi sareți ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
10
Crăpați ghearele de homar și scoateți carnea dintr-o singură bucată. Răsuciți cozile de homar. Folosind foarfece de bucătărie, tăiați o parte a fiecărei cochilii de coadă și scoateți carnea într-o singură bucată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De Homar
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
11
Tăiați carnea de coadă pe jumătate pe lungime și aruncați venele intestinale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
12
Folosind un cuțit ascuțit, curățați portocala, având grijă să îndepărtați toată miezul alb amar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
13
Tăiați între membrane pentru a elibera secțiunile.
14
Într-o tigaie mare, încălziți restul de 3 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
15
Adăugați ceapa și ciupercile și gătiți la foc mare, amestecând ocazional, până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
16
Adăugați zahărul brun, bok choy, bulionul de legume și sake și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel, Tocat Fin Pentru Ornat
Umăr
Bok Choy
Sos Japonez De Susan
17
Se adaugă udonul, se condimentează cu sare și piper și se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
18
Într-o tigaie medie, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
19
Adăugați carnea de homar și gătiți la foc moderat, întorcând de câteva ori, până se încălzește, aproximativ 2 minute. Zdrobiți șalotele prăjite peste homar și amestecați pentru a acoperi. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Frișcă Suplimentară Groasă
20
Transferați tăiței și legumele într-un castron de servire sau farfurii adânci, așezați secțiunile de homar și portocale deasupra și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Homarul poate fi asociat cu Chablis și Chardonnay. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Simonnet-Febvre Petit Chablis cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.