Homar Caserola
Homar caserola este un pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 24g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 464 calorii. Pentru $ 6.61 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 52 de persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână sare și piper, lapte, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscol de casă cu ouă de unt de arahide Reese ca desert. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Caserola De Homar Machetă, Alimentatie pe Weight Watchers: homar Lady Maine homar role, și Ravioli de homar cu bulion de homar și un sos de lemongrass-crustacee.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor un vas de copt de 2 litri.
Topiți untul într-o oală de dimensiuni medii la foc mic.
Sotează carnea de homar în unt până începe să-și schimbe culoarea. Nu gătiți prea mult sau prea repede, altfel carnea de homar se va întări. Cu o lingură pliată, scoateți carnea de homar din tigaie și dați deoparte.
La untul rămas în oală, amestecați făina, muștarul uscat, sarea și piperul. Treceți treptat în smântână și lapte. Gatiti, amestecand constant, pana se ingroasa, aproximativ 5 minute. Întoarceți carnea de homar în oală. Rupeți pâinea în bucăți mici și amestecați în amestec.
Se toarnă în vasul de copt pregătit.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 până la 25 de minute sau până când se rumenesc și se rumenesc delicat.
Vin recomandat: Chablis, Chardonnay
Homarul poate fi asociat cu Chablis și Chardonnay. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Albert Bichot Chablis Montmains Domaine long-Depaquit Premier Cru cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
![Albert Bichot Chablis Montmains Domaine Lung-Depaquit Premier Cru]()
Albert Bichot Chablis Montmains Domaine Lung-Depaquit Premier Cru
Nasul dezvăluie note florale fine și arome și arome de migdale prăjite. Atât bogat, cât și concentrat, "les Montmains" se mândrește cu un finisaj minunat, răcoritor.Acest CRU Premier poate fi savurat singur ca aperitiv sau cu o masă convivială. Este potrivirea perfectă pentru fructe de mare și carne albă.