Homar " Bouillabaisse este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 2,76 USD pe porție. O porție conține 161 calorii, 18g de proteine, și 1g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați sare, apă, stoc de crustacee și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ My simplified Fish Bouillabaisse-ma bouillabaisse versiune simplifi 89E, Alimentatie pe Weight Watchers: Lobster Lady Maine Lobster Rolls, și Ravioli de homar cu bulion de homar și un sos de lămâie-crustacee.
Instrucțiuni
1
Aduceți 4 căni de apă și 2 linguri de sare la fiert într-un vas de 5 galoane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Așezați un abur sau un suport pentru legume în fundul oalei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Adăugați homari; abur, acoperit, timp de 14 minute sau până când este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
4
Scoateți carnea din ghearele de homar fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Tăiați fiecare coadă de homar în jumătate, pe lungime; răciți carnea și cozile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De Homar
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Puneți cartofii într-o cratiță; acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere; gatiti 5 minute sau pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Se scurge; pus deoparte.
8
Preîncălziți cuptorul la 30
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Combinați 1 cană de apă rămasă, stoc, vin și pastă de roșii într-o cratiță mare; aduceți la fierbere. Gatiti la foc mediu-mare 30 de minute sau pana se reduce la 5 cani. Se amestecă restul de 1/8 linguriță sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
10
În timp ce stocul se reduce, așezați homarul și cartoful într-un singur strat pe o foaie de copt, păstrând separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
11
Coaceți la 300 timp de 20 de minute sau până când se încălzește bine.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
12
Așezați o jumătate de coadă de homar în fiecare dintre cele 8 boluri de supă puțin adânci; așezați 1/2 cană de cartof și 1/4 cană de homar tocat în fiecare castron. Se toarnă aproximativ 2/3 cană amestec de stoc peste fiecare porție; presărați fiecare porție cu 3/4 linguriță de tarhon și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Cozi De Homar
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Lobster funcționează foarte bine cu Chablis și Chardonnay. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Ai putea încerca Domaine Pinson Freres Chablis Mont de Milieu Premier Cru. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 46 de dolari pe sticlă.