Holiday Brunch Tonic

Holiday Brunch Tonic
Holiday brunch Tonic este un fără gluten și vegan băutură. Această rețetă servește 12. O porție conține 129 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sifon, apă, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Caserola De Brunch De Vacanță, Straturi de cârnați cu Broccoli pentru brunch de vacanță, și Pâine Cu Ouă De Paște-Brunch Frumos De Vacanță pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați zahărul și apa într-o cratiță mică; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 4 minute sau până când zahărul se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați rozmarin; se fierbe 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
3
Se ia de pe foc.
4
Se toarnă siropul de zahăr într-un castron; acoperiți și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop SimpluSirop Simplu
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Descoperiți siropul de zahăr; îndepărtați și aruncați crenguțele de rozmarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop SimpluSirop Simplu
RozmarinRozmarin
6
Combinați siropul de zahăr, sucurile și sifonul într-un ulcior mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop SimpluSirop Simplu
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
7
Serviți imediat peste gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GheațăGheață

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista