Hoisin și Filet de porc glazurat cu Bourbon

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Hoisin și Filet de porc glazurat cu Bourbon. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 230 calorii. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, filete de porc, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până bourbon ai putea urma acest curs principal cu Ciocolata Bourbon Pecan Pie Cupcakes cu unt pecan glazura ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Hoisin & Bourbon-carne de porc glazurată cu maioneză Wasabi pe Cracke de orez, Hoisin-Muschiulet Glazurat, și Filet De Porc Honey-Hoisin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați așchii de lemn în apă 30 de minute; se scurge bine.
Combinați sosul hoisin și următoarele 7 ingrediente (hoisin prin usturoi) într-un castron mic; se amestecă cu un tel.
Feliați carnea de porc pe lungime, tăind, dar nu prin cealaltă parte. Jumătăți deschise, așezând carne de porc plat.
Presărați carnea de porc cu sare și piper.
Adăugați așchii de lemn la grătar.
Așezați carnea de porc pe grătarul acoperit cu spray de gătit; gatiti 5 minute. Întoarceți și ungeți carnea de porc cu amestec de hoisin; gatiti 5 minute. Întoarceți și ungeți carnea de porc cu amestec de hoisin; gatiti 5 minute sau pana cand carnea de porc ajunge la 155 sau gradul dorit de coacere.
Lăsați să stea 5 minute; tăiați carnea de porc în felii de 1/2 inch.
Urmați pașii de la 1 la 3 de mai sus.
Presărați fripturi de ton de 6 (6 uncii) cu 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper negru proaspăt măcinat.
Adăugați așchii de lemn la grătar.
Așezați fripturile de ton pe grătarul acoperit cu spray de gătit; gatiti 5 minute. Întoarceți și ungeți tonul cu amestec de hoisin; gatiti 5 minute. Întoarceți și ungeți tonul cu amestec de hoisin; gătiți 2 minute sau până când tonul se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.