Hoisin și Filet de porc glazurat cu Bourbon

Hoisin și Filet de porc glazurat cu Bourbon
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Hoisin și Filet de porc glazurat cu Bourbon. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 230 calorii. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, filete de porc, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până bourbon ai putea urma acest curs principal cu Ciocolata Bourbon Pecan Pie Cupcakes cu unt pecan glazura ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Hoisin & Bourbon-carne de porc glazurată cu maioneză Wasabi pe Cracke de orez, Hoisin-Muschiulet Glazurat, și Filet De Porc Honey-Hoisin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înmuiați așchii de lemn în apă 30 de minute; se scurge bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
ApăApă
2
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
3
Combinați sosul hoisin și următoarele 7 ingrediente (hoisin prin usturoi) într-un castron mic; se amestecă cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos HoisinSos Hoisin
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Feliați carnea de porc pe lungime, tăind, dar nu prin cealaltă parte. Jumătăți deschise, așezând carne de porc plat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
5
Presărați carnea de porc cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Carne De PorcCarne De Porc
6
Adăugați așchii de lemn la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
7
Așezați carnea de porc pe grătarul acoperit cu spray de gătit; gatiti 5 minute. Întoarceți și ungeți carnea de porc cu amestec de hoisin; gatiti 5 minute. Întoarceți și ungeți carnea de porc cu amestec de hoisin; gatiti 5 minute sau pana cand carnea de porc ajunge la 155 sau gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Sos HoisinSos Hoisin
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
8
Lăsați să stea 5 minute; tăiați carnea de porc în felii de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
1
Urmați pașii de la 1 la 3 de mai sus.
2
Presărați fripturi de ton de 6 (6 uncii) cu 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
Friptură De TonFriptură De Ton
SareSare
3
Adăugați așchii de lemn la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Așezați fripturile de ton pe grătarul acoperit cu spray de gătit; gatiti 5 minute. Întoarceți și ungeți tonul cu amestec de hoisin; gatiti 5 minute. Întoarceți și ungeți tonul cu amestec de hoisin; gătiți 2 minute sau până când tonul se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Friptură De TonFriptură De Ton
Sos HoisinSos Hoisin
TonTon
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista