Hoisin Marinat Pui La Gratar
Hoisin marinat pui la gratar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,74 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 25g de grăsime, și un total de 493 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână scallions, ghimbir, vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 24 de ore și 45 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pui Hoisin La Grătar, Hoisin Glazurate De Pui La Gratar, și Hoisin Glazurate De Pui La Gratar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați găinile într-un vas de copt.
Amestecați vinul roșu, ceapa, ghimbirul, usturoiul și uleiul de susan împreună într-un bol și turnați marinata peste găini. Acoperiți și refrigerați găinile timp de 1 până la 2 zile.
Preîncălziți grătarul la foc mediu.
Așezați găinile pe partea osului grătarului în jos și grătați, acoperite, aproximativ 10 minute. Întoarceți-le ușor și continuați să grătați încă 10 până la 15 minute sau până când sucurile se limpezesc.
Lăsați găinile să se odihnească 5 minute înainte de servire.