Hoisin-Kebab De Vită Glazurat
Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și דל פחמימות,? Kebaburile de vită glazurate cu Hoisin ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 350 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 4,35 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați file de filet de vită, miere, oțet de orez condimentat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Hoisin" cârnați " și kebab de prune, Pui Hoisin și kebaburi Bok Choy, și Hoisin-Muschiulet Glazurat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mediu.
Adăugați carne de vită în castron; aruncați bine pentru a acoperi.
Lăsați să stea la temperatura camerei 20 de minute.
Filetați 4 cuburi de vită, 4 bucăți de ceapă și 4 roșii alternativ pe fiecare dintre cele 4 frigarui (12 inci).
Așezați kebab-urile pe un grătar acoperit cu spray de gătit; grătiți 5 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.