Hoisin Ham ' n ' Cheese
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați Hoisin Ham 'n' Cheese. Această rețetă servește 4 și costă 2,17 USD pe porție. O porție conține 623 calorii, 32g de proteine, și 33g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de susan, șuncă, maioneză și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 29 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, Hawaiian șuncă și brânză Sliders, și Șuncă și brânză Hash Brown caserola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați brânza, hoisin, cilantro, ulei de susan, scallions și piper proaspăt măcinat (după bunul plac).
Se amestecă cu o spatulă până se combină bine. Gust pentru condimente și evitați tentația de a mânca întregul castron așa cum este.
Pentru a face un sandwich, încălziți o tigaie din fontă la foc mediu. Apoi, puneți 2 felii de șuncă pe pâine.
Așezați un strat de felii de mere peste șuncă, apoi lingurați aproximativ 1/2 cană din umplutură pe o parte a pâinii, asigurându-vă că este răspândită uniform. Acoperiți cu cealaltă felie de pâine.
Înveliți felia superioară de pâine cu un strat foarte subțire de maioneză, aproximativ 1 linguriță.
Așezați sandvișul în tigaie, cu fața acoperită cu maioneză în jos. Cântăriți cu o altă tigaie mică din fontă, dacă aveți una. După 45 de secunde, tăiați partea neacoperită a sandvișului cu un strat similar de maioneză. Flip. Așteptați încă 30 până la 45 de secunde și scoateți-l pe placa de tăiere. Feliați în jumătate. Repetați cu restul sandvișurilor și serviți.