Hoisin-Găină Cornish Glazurată
Hoisin-glazurate Cornish găină este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 2 porții. Acest fel principal are 978 calorii, 61G de proteine, și 52G de grăsime pe porție. Pentru $3.85 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de scallions, ulei vegetal, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 34 minute. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 58%. Încercați Găini Cornish Glazurate, Găină Cornish Cu Geam De Mahon, și Găini Cornish Glazurate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Într-o oală foarte adâncă, aduceți suficient ulei pentru a umple oala cu 2/3 din drum.
Încălziți uleiul la 350 de grade F.
Adăugați găina încet în ulei și prăjiți timp de 8 până la 10 minute pe fiecare parte până se rumenesc și au atins o temperatură internă de 165 grade F.
Scoateți găina din ulei și scurgeți-o pe un prosop de hârtie.
Bateți împreună într-un castron mare, hoisin, miere, fulgi de ardei roșu și scallions.
Periați amestecul peste găina gătită pe ambele părți și rezervați sosul suplimentar pentru scufundare.
Se introduce la cuptor pentru aproximativ 7 minute. Scoate. Răsturnați și periați sosul Hoisin rezervat pe partea răsturnată.
Se introduce la cuptor pentru încă 7 minute.