Hoisin-Frigarui De Vita Cu Ghimbir
Hoisin-frigarui de carne de vită ghimbir este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 20 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 85 calorii. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 398 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână miere, sos chile-usturoi, rădăcină de ghimbir și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Frigarui De Vita Marinat Hoisin, Hoisin-împachetări de vită Jalapeno cu salată de ghimbir, și Ginger-Hoisin carne de vită și Scallions pe prăjituri crocante cu tăiței pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați subțire friptura de flanc peste Bob și într-un unghi, creând felii de 1 inch lățime pe 1/4 inch grosime.
Bateți împreună sosul hoisin, sucul de lămâie, mierea, usturoiul, sarea, ghimbirul, uleiul de susan, sosul chile-usturoi, fulgii de ardei roșu și piperul negru într-un castron; se toarnă într-o pungă de plastic resigilabilă.
Adăugați friptura de flanc feliată, acoperiți cu marinada, stoarceți excesul de aer și sigilați punga. Marinați la frigider timp de 2 până la 12 ore.
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare și ungeți ușor grătarul.
Scoateți friptura de flanc din marinată și aruncați marinada rămasă. Infilați carnea pe frigarui.
Gatiti frigaruile pe gratarul preincalzit pana cand sunt fierte la gradul dorit de coacere, 2 pana la 3 minute pe fiecare parte pentru bine facut.
Garnisiți cu semințe de susan prăjite și ceapă verde tocată pentru a servi.