Hoisin-Cotlet De Porc Glazurat Cu Fasole Verde Sichuan

Hoisin-Cotlet De Porc Glazurat Cu Fasole Verde Sichuan
Cotletele de porc glazurate Hoisin cu fasole verde Sichuan sunt un fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 52G de proteine, 30g de grăsime, și un total de 1043 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.32 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați pudră de cinci condimente, usturoi, fasole și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cotlete De Porc Glazurate Cu Cartofi Zdrobiți Și Fasole Verde Înăbușită, Hoisin-Cotlet De Porc Glazurat, și Hoisin și cotlete de porc glazurate cu miere.

Instrucțiuni

1
Pentru carnea de porc: reglați suportul cuptorului în poziția superioară-mijlocie și preîncălziți cuptorul la 400 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Combinați hoisin, mirin, pudră cu cinci condimente, 2 linguri sos de soia, miere, zahăr brun și 2 linguri sriracha într-un castron mic (puneți deoparte sosul de soia rămas și sriracha pentru fasolea verde).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Chipsuri De UntChipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Chipsuri De Unt
Fasole VerdeFasole Verde
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
SrirachaSriracha
Sos HoisinSos Hoisin
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Așezați Cotletele de porc pe o foaie de copt căptușită cu folie și periați Generos ambele părți cu sos hoisin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos HoisinSos Hoisin
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
4
Transferați la cuptor pentru a găti. După aproximativ 5 minute, ungeți cu glazură suplimentară și continuați să gătiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare sau wok la foc mare. Când uleiul se apropie de punctul de fumat, adăugați fasole verde și aruncați pentru a acoperi. Gatiti 1 minut, amestecand ocazional, apoi adaugati ardeiul dulce, ardeii iute si ceapa, impreuna cu zaharul, restul de 2 linguri sos de soia si restul de 2 linguri Sriracha. Se amestecă pentru a combina și a găti un minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei DulceArdei Dulce
Fasole VerdeFasole Verde
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
SrirachaSriracha
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
2
Adăugați ghimbirul și usturoiul, reduceți focul la mediu. Se amestecă și se gătește până când sosul se îngroașă, cu aproximativ 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
3
Se ia de pe foc.
4
Când Cotletele de porc sunt încă roz și suculente în centru (145 F pentru mediu) scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
5
Se servește cu tăiței de ou fierți, fasole verde și sosul hoisin rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fidea De Ou GătităFidea De Ou Gătită
Sos HoisinSos Hoisin
Fasole VerdeFasole Verde

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletele de porc pot fi asociate cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate37
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista