Hoisin-carne de porc fiartă, ciuperci și fasole verde pe tăiței
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de porc, ciupercile și fasolea verde pe tăiței. Această rețetă face 4 porții cu 473 calorii, 36g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $6.63 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pudră de cinci condimente, sos de soia, fasole și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tăiței cu curcan, fasole verde și hoisin, Carne de porc Hoisin cu fasole verde, și Fasole Verde Fiartă Cu Șuncă Și Ciuperci.
Instrucțiuni
1
Combinați carnea de porc și pudra cu cinci condimente într-un castron mediu; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Presărați carnea de porc cu piper și ușor cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Carne De Porc
Sare
3
Adăugați făină și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
4
Încălziți uleiul vegetal într-o oală mare grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați jumătate de carne de porc și saut) până se rumenesc, aproximativ 4 minute; se transferă în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Se adauga restul de carne de porc si saut pana se rumenesc, aproximativ 4 minute. Întoarceți carnea de porc și orice sucuri de la castron la oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Adăugați ciuperci, bulion, 1 1/4 cesti de ceapa verde, hoisin, sos de soia și ghimbir și se aduce la fierbere, răzuire până biți rumenite. Reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți până când carnea de porc este doar fragedă, amestecând ocazional, aproximativ 50 de minute. (Se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește descoperit până la rece, apoi se acoperă și se menține răcit. Aduceți la foc mic înainte de a continua.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
Ciuperci
Sos De Soia
Ghimbir
Sos Hoisin
Bulion
Carne De Porc
8
Adăugați fasole verde. Capac; se fierbe 5 minute. Descoperiți; fierbeți până când fasolea este crocantă, amestecând ocazional, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde
Fasole
9
Între timp, gătiți linguine în oală medie cu apă sărată clocotită până când este doar fragedă, dar încă fermă pentru a mușca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Se scurge bine. Întoarceți linguina în oală; se amestecă în ulei de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Susan
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Transferați linguina în vasul de servire. Se acoperă cu amestec de porc.