Hoisin-carne de porc fiartă, ciuperci și fasole verde pe tăiței

Hoisin-carne de porc fiartă, ciuperci și fasole verde pe tăiței
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de porc, ciupercile și fasolea verde pe tăiței. Această rețetă face 4 porții cu 473 calorii, 36g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $6.63 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pudră de cinci condimente, sos de soia, fasole și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tăiței cu curcan, fasole verde și hoisin, Carne de porc Hoisin cu fasole verde, și Fasole Verde Fiartă Cu Șuncă Și Ciuperci.

Instrucțiuni

1
Combinați carnea de porc și pudra cu cinci condimente într-un castron mediu; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Presărați carnea de porc cu piper și ușor cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
Carne De PorcCarne De Porc
SareSare
3
Adăugați făină și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
4
Încălziți uleiul vegetal într-o oală mare grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați jumătate de carne de porc și saut) până se rumenesc, aproximativ 4 minute; se transferă în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Se adauga restul de carne de porc si saut pana se rumenesc, aproximativ 4 minute. Întoarceți carnea de porc și orice sucuri de la castron la oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Adăugați ciuperci, bulion, 1 1/4 cesti de ceapa verde, hoisin, sos de soia și ghimbir și se aduce la fierbere, răzuire până biți rumenite. Reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți până când carnea de porc este doar fragedă, amestecând ocazional, aproximativ 50 de minute. (Se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește descoperit până la rece, apoi se acoperă și se menține răcit. Aduceți la foc mic înainte de a continua.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
CiuperciCiuperci
Sos De SoiaSos De Soia
GhimbirGhimbir
Sos HoisinSos Hoisin
BulionBulion
Carne De PorcCarne De Porc
8
Adăugați fasole verde. Capac; se fierbe 5 minute. Descoperiți; fierbeți până când fasolea este crocantă, amestecând ocazional, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
FasoleFasole
9
Între timp, gătiți linguine în oală medie cu apă sărată clocotită până când este doar fragedă, dar încă fermă pentru a mușca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 InchRoșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Se scurge bine. Întoarceți linguina în oală; se amestecă în ulei de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De SusanUlei De Susan
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 InchRoșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Transferați linguina în vasul de servire. Se acoperă cu amestec de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 InchRoșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
12
Se presară cu 1/4 cană de ceapă verde rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista