Hofbrau Beer Brats și Ragout de fasole

Hofbrau Beer Brats și Ragout de fasole
Hofbrau Beer Brats și Bean Ragout ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 487 calorii, 17g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $2.52 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, roșii prune, bratwursts și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 30 de minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Bere Brats cu bere Queso, Beer Brats, și Beer Brats pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți fasolea, bulionul de legume și sarea într-o oală. Acoperiți cu apă, aduceți la fierbere completă și reduceți la foc mic timp de 1 1/2 ore sau până când fasolea este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel, Tocat Fin Pentru OrnatPătrunjel, Tocat Fin Pentru Ornat
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Așezați ierburi, frunze de dafin, fructe de ienupăr, boabe de piper în pânză de brânză pentru a forma un plic. Se leagă cu sfoară și se pune în oală de fasole.Cu 10 minute înainte ca fasolea să se termine, începeți să gătiți bere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De IenupărBoabe De Ienupăr
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Cutie De Varză Murată, Clătită, Scursă și TocatăCutie De Varză Murată, Clătită, Scursă și Tocată
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată CaldăUn Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Încălziți o tigaie mare de sote, adăugați 2 linguri de ulei și brats maro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Varză Murată, Clătită, Scursă și TocatăCutie De Varză Murată, Clătită, Scursă și Tocată
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați 1/4 cană de vin roșu, acoperiți tigaia și fierbeți 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Îndepărtați bratele de bere și țineți cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Varză Murată, Clătită, Scursă și TocatăCutie De Varză Murată, Clătită, Scursă și Tocată
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată CaldăUn Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
6
Adăugați ulei, ceapă, morcovi, usturoi, roșii, sare, piper și saut 3-4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
7
Se adaugă vinul, pasta de roșii și se sotează până se reduce la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
8
Scoateți plicul din fasole și scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
9
Combinați legumele, fasolea, bratele și reducerea vinului împreună. Resezonați cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
ReducereReducere
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Cutie De Varză Murată, Clătită, Scursă și TocatăCutie De Varză Murată, Clătită, Scursă și Tocată
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
10
Serviți fasolea și cârnații pe farfurii calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
11
Se ornează cu coriandru proaspăt tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista