Hofbrau Beer Brats și Ragout de fasole
Hofbrau Beer Brats și Bean Ragout ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 487 calorii, 17g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $2.52 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, roșii prune, bratwursts și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 30 de minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Bere Brats cu bere Queso, Beer Brats, și Beer Brats pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți fasolea, bulionul de legume și sarea într-o oală. Acoperiți cu apă, aduceți la fierbere completă și reduceți la foc mic timp de 1 1/2 ore sau până când fasolea este gata.
Așezați ierburi, frunze de dafin, fructe de ienupăr, boabe de piper în pânză de brânză pentru a forma un plic. Se leagă cu sfoară și se pune în oală de fasole.Cu 10 minute înainte ca fasolea să se termine, începeți să gătiți bere.
Încălziți o tigaie mare de sote, adăugați 2 linguri de ulei și brats maro.
Adăugați 1/4 cană de vin roșu, acoperiți tigaia și fierbeți 8-10 minute.
Îndepărtați bratele de bere și țineți cald.
Adăugați ulei, ceapă, morcovi, usturoi, roșii, sare, piper și saut 3-4 minute.
Se adaugă vinul, pasta de roșii și se sotează până se reduce la jumătate.
Scoateți plicul din fasole și scurgeți.
Combinați legumele, fasolea, bratele și reducerea vinului împreună. Resezonați cu sare și piper după gust.
Serviți fasolea și cârnații pe farfurii calde.
Se ornează cu coriandru proaspăt tocat.