Hock de șuncă friptă cu varză fiartă
Hock de șuncă friptă cu varză înăbușită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,19 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 1392 calorii, 101G de proteine, și 102G de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de savoy, ceapă, țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Încercați Pui fript peste Porcini fierți și varză Savoy, Pui Fript Peste Porcini Fierți Și Varză Savoy, și Ham hock & varză hash pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați muștarul și oțetul într-un recipient mic sigilabil.
Adăugați 1/2 cană de ulei de măsline. Sigilați recipientul și agitați energic pentru a emulsiona. Se condimentează după gust cu sare și piper, apoi se lasă deoparte.
Adăugați jareți de șuncă, ceapă, țelină, morcov, pătrunjel și frunze de dafin într-o cratiță mare. Acoperiți cu apă cu 2 inci. Se aduce la fierbere la foc mare, se reduce la foc mic, se acoperă și se gătește până când jaretele sunt complet fragede, aproximativ 3 ore.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie saut de 12 inci cu față dreaptă, la foc mediu-mare, până la sclipire.
Adăugați varza tocată și gătiți, amestecând frecvent, până când varza se înmoaie, aproximativ 10 minute. Condimentează după gust cu sare și piper.
Adăugați oțet balsamic și continuați să gătiți, amestecând frecvent, până când varza începe să se rumenească, cu aproximativ 10 minute mai mult.
Preîncălziți broilerul la înălțime și reglați raftul la șase centimetri sub element.
Transferați varza într-o caserolă rezistentă la broiler.
Transferați jareții în varză, aruncând legumele și frunzele de dafin (păstrați bulionul pentru o altă utilizare). Cuibărește jareții în varză, folosind varza pentru a acoperi carnea expusă, dar lăsând pielea expusă. Condimentați jareții cu sare și piper. Se fierbe până când pielea se rumeneste pe o parte, 8 până la 10 minute. Întoarceți jaretul și fierbeți din nou până când pielea este maro și crocantă, aproximativ încă 8 minute.
Serviți imediat cu vinagretă de varză și muștar pe lateral.