Hirame nu Mushiyaki (cambulă aburit)
Hirame nu Mushiyaki (cambulă aburit) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,5 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 23g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 187 calorii. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Dacă aveți la îndemână coajă de lămâie, cambulă, sos de soia dashi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Cambulă aburită cu cuscus vegetal, Flounder Caribe, și Sizzling Cambulă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Mai întâi tăiați hârtia pergament în cercuri mari. Modul în care fac acest lucru este să tai mai întâi pătratele de pe rol, împăturindu-l într-un triunghi, apoi tăind de-a lungul marginii.
Așezați bucata pătrată de hârtie pergament în fața dvs. și pliați-o în jumătate, apoi din nou în jumătate, ceea ce ar trebui să vă ofere o bucată pătrată de hârtie pergament groasă de 4 straturi. Puneți-l pe o suprafață plană, cu marginile tăiate orientate departe de dvs., apoi așezați un castron mare deasupra hârtiei dintr-un colț tăiat în altul, trasând conturul.
Tăiați-l și ar trebui să aveți un cerc perfect.Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F și mutați raftul în poziția de jos.
Așezați un sfert din ciuperci și praz în centru, apoi așezați deasupra un file de cambulă. Îndoiți hârtia pergament pentru a face un "taco". Acum, pliați cele două colțuri în interior și în sus (vezi fotografia de mai jos), astfel încât să formeze o barcă.Începeți să pliați peste hârtia pergament dintr-un colț și opriți aproximativ două treimi din drum.
Adăugați 1 Tbs de Mirin, 1 Tbs de sake și 2 lingurițe de sos de soia dashi în pungă. Dacă nu aveți sos de soia dashi, puteți folosi sos de soia obișnuit cu puțină pulbere dashi presărată.Terminați plierea peste hârtia pergament, apoi sigilați capătul prin introducerea marginii sub pliul final. Așezați pungile pe cusătură (astfel încât părțile pliate cu fața în sus) pe o foaie de copt și puneți-le în cuptor.
Coaceți aproximativ 15 minute (în funcție de cât de groase au fost fileurile dvs.).
Scoateți din cuptor și deschideți pungile pe o farfurie pentru a servi, garnisind cu niște scallions, coajă de lămâie și shichimi togarashi. De obicei servesc asta cu un castron de orez.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Ziobaffan organic Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio