Highlands Grits Coapte

Highlands Grits Coapte
Highlands Grits coapte este un fără gluten rețetă cu 4 porții. O porție conține 632 calorii, 17g de proteine, și 44G de grăsime. Pentru $2.39 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca o masă de dimineață. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 55 de minute. Dacă aveți la îndemână ouă, grâu măcinat cu piatră, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Highlands Grits Coapte, Great Gatsby de la Highlands Bar And Grill, și Curaj olandez de la Highlands Bar And Grill.

Instrucțiuni

1
Pregătiți grâu: aduceți sare și 4 căni de apă la fiert într-o cratiță mare și grea la foc mediu. Se amestecă treptat în grâu. Aduceți la fierbere; reduceți focul la mediu-mic și gătiți, amestecând des, 45 de minute până la 1 oră sau până când grăsimile sunt groase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Uncii Cheddar Mărunțit2 Uncii Cheddar Mărunțit
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Se ia de pe foc și se amestecă 2 linguri. unt, 1/4 cană de brânză și piper alb proaspăt măcinat după gust. Se amestecă oul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Alb MăcinatPiper Alb Măcinat
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
3
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Împărțiți grăsimile între 4 (4 - până la 6-oz.) ramekins cu unt; așezați ramekins într - o tigaie de 13 x 9 inci și adăugați apă fierbinte în tigaie la jumătatea părților ramekins. Acoperiți tigaia cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Uncii Cheddar Mărunțit2 Uncii Cheddar Mărunțit
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Coaceți la 375 timp de 15 minute. Descoperiți și coaceți 20 de minute sau până când blaturile încep să se rumenească.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1
Combinați vinul și următoarele 5 ingrediente într-o cratiță medie și aduceți la fierbere la foc mediu. Gatiti, amestecand des, 5 pana la 7 minute sau pana cand lichidul se reduce la 1 lingura. Reduceți căldura la minim; amestecați smântâna. Se amestecă treptat în unt cubat, câte 1 cub, amestecând până se omogenizează după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Se ia de pe foc.
3
Se toarnă amestecul printr-o strecurătoare cu plasă de sârmă într-o cratiță mică. Se amestecă brânza și sucul de lămâie. Condimentează cu sare kosher, piper alb și sos fierbinte după gust. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
4
Pregătiți topping de ciuperci: ciuperci Saut și următoarele 2 ingrediente în ulei fierbinte 3 până la 4 minute sau până când ciupercile sunt doar fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Subţire-Subţire-
5
Desfaceți grăsimile pe farfurii de servire și serviți cu sos și topping de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
2 Uncii Cheddar Mărunțit2 Uncii Cheddar Mărunțit
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken
Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken
# 95 Wine Spectator Top 100 din 2017Este mai bogat și mai puțin mentă decât de obicei, dar îmi place bogăția în acest vintage, care poate folosi puțin gras; așa că anticipează un vin cu mai mult măr și mai puțină mentă; chestii crocante. Coletul se numește Heel și se află în dreapta Anrecht, de unde provine unul dintre cei mai mari trio de vinuri en-bloc.
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista