High-Low Benzi Friptură
High-Low Strip Steak este un fără gluten felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 354 calorii, 23g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $ 2.98 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. Dacă aveți la îndemână piper, pătrunjel cu frunze plate, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Încercați Friptură la grătar din New York cu bere și sos de friptură de melasă, Sandvișuri Cu Friptură, și New York Benzi Friptură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti lichidul de însăilare, combinați primele 10 ingrediente într-o cratiță; se aduce la foc mic la foc mediu.
Scoateți din căldură; refrigerați într-un recipient etanș peste noapte sau până la 2 zile.
Preîncălziți grătarul de cărbune la foc mare. Configurați un grătar ridicat la 18 inci deasupra suprafeței cărbunilor, folosind un al doilea grătar setat deasupra a 2 stive de 2 cărămizi fiecare. Legați ciorchinii de crengi de plante strâns de mânerul unei linguri lungi de lemn.
Combinați 1 linguriță piper negru, 1/2 linguriță sare, sare de usturoi și piper roșu într-un bol mic. Frecați fripturile cu amestec de condimente; lăsați să stea 10 minute.
Așezați fripturile pe grătarul ridicat; grătar 3 minute. Întoarceți fripturile; grătar 3 minute. Rândul său, pe margine lungă; gratar 3 minute. Întoarceți-vă pe a doua margine lungă; grătați 3 minute sau până când termometrul înregistrează 9
Îndepărtați fripturile pe un platou; ungeti cu lichid de ungere folosind perie de plante medicinale.
Lăsați să stea 15 minute. Mențineți grătarul la foc mediu-mare.
Îndepărtați cu grijă grătarul și cărămizile ridicate.
Așezați fripturile pe grătarul inferior. Grătați fripturile timp de 6 minute sau până la gradul dorit de coacere, rotind și ungând în fiecare minut. Singe ierburi pe perie planta timp de 5 secunde după însăilare finală. Se toacă fin ierburile; rezervă.
Combinați pătrunjelul, 2 linguri ulei, restul de 1/2 linguriță piper negru, restul de 1/4 linguriță sare și ierburi tocate rezervate pe o tăietură.
Adăugați fripturi la amestecul de ulei; întoarceți-vă la strat.
Tăiați fripturile peste cereale în felii subțiri. Întoarceți feliile în pansament pentru a acoperi.
Serviți fripturile cu pansament.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
![Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot]()
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Fructe roșii strălucitoare, afine confiate, prune Santa Rosa și arome de mentol se amestecă împreună pentru a intoxica nasul, pe măsură ce Harris Vineyard Merlot 2016 se scurge din sticlă. Pe gust, o intrare suculentă și fructată este susținută de taninuri masticabile și o aciditate echilibrantă, creând straturi luxuriante care acoperă limba și produc un finisaj moale și elegant.