High-Low Benzi Friptură

High-Low Benzi Friptură
High-Low Strip Steak este un fără gluten felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 354 calorii, 23g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $ 2.98 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. Dacă aveți la îndemână piper, pătrunjel cu frunze plate, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Încercați Friptură la grătar din New York cu bere și sos de friptură de melasă, Sandvișuri Cu Friptură, și New York Benzi Friptură pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti lichidul de însăilare, combinați primele 10 ingrediente într-o cratiță; se aduce la foc mic la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Scoateți din căldură; refrigerați într-un recipient etanș peste noapte sau până la 2 zile.
3
Preîncălziți grătarul de cărbune la foc mare. Configurați un grătar ridicat la 18 inci deasupra suprafeței cărbunilor, folosind un al doilea grătar setat deasupra a 2 stive de 2 cărămizi fiecare. Legați ciorchinii de crengi de plante strâns de mânerul unei linguri lungi de lemn.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Combinați 1 linguriță piper negru, 1/2 linguriță sare, sare de usturoi și piper roșu într-un bol mic. Frecați fripturile cu amestec de condimente; lăsați să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
4 Până La 6 Chifle Pentru Hamburger, împărțite, Opțional4 Până La 6 Chifle Pentru Hamburger, împărțite, Opțional
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Așezați fripturile pe grătarul ridicat; grătar 3 minute. Întoarceți fripturile; grătar 3 minute. Rândul său, pe margine lungă; gratar 3 minute. Întoarceți-vă pe a doua margine lungă; grătați 3 minute sau până când termometrul înregistrează 9
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Îndepărtați fripturile pe un platou; ungeti cu lichid de ungere folosind perie de plante medicinale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
7
Lăsați să stea 15 minute. Mențineți grătarul la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
8
Îndepărtați cu grijă grătarul și cărămizile ridicate.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
9
Așezați fripturile pe grătarul inferior. Grătați fripturile timp de 6 minute sau până la gradul dorit de coacere, rotind și ungând în fiecare minut. Singe ierburi pe perie planta timp de 5 secunde după însăilare finală. Se toacă fin ierburile; rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
10
Combinați pătrunjelul, 2 linguri ulei, restul de 1/2 linguriță piper negru, restul de 1/4 linguriță sare și ierburi tocate rezervate pe o tăietură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
11
Adăugați fripturi la amestecul de ulei; întoarceți-vă la strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
12
Lăsați să stea 5 minute.
13
Tăiați fripturile peste cereale în felii subțiri. Întoarceți feliile în pansament pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
14
Serviți fripturile cu pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Fructe roșii strălucitoare, afine confiate, prune Santa Rosa și arome de mentol se amestecă împreună pentru a intoxica nasul, pe măsură ce Harris Vineyard Merlot 2016 se scurge din sticlă. Pe gust, o intrare suculentă și fructată este susținută de taninuri masticabile și o aciditate echilibrantă, creând straturi luxuriante care acoperă limba și produc un finisaj moale și elegant.
DificultateExpert
Gata În9 hrs
Porții8
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista