Hibiscus Lime Margarita
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați Hibiscus Lime Margaritan. Această rețetă face 1 porții cu 895 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru $6.07 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de lichior limpede, sirop simplu de hibiscus, var și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Agave Margarita cu sirop de hibiscus-var, Hibiscus Margarita, și Hibiscus Margarita pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face sirop simplu de Hibiscus, amestecați zahărul, florile de hibiscus și apa într-o cratiță de 2 litri.
Se încălzește doar la fierbere la foc mediu-mare, amestecând până se dizolvă zahărul.
Se ia de pe foc; se lasă să stea 30 de minute. Amestec de tulpină; aruncați solidele.
Transferați în recipientul de depozitare. Acoperiți și refrigerați până la 3 zile. Face 1 1/3 cani.
Pentru a face margarita, adăugați 1 oz de sirop simplu, tequila, lichior cu aromă de portocale și suc de lămâie în agitatorul de cocktail. Umpleți agitatorul cu gheață; acoperiți și agitați energic. Se strecoară în pahar de cocktail umplut cu gheață proaspătă.
Se ornează cu felii de tei.