Herman Donuts
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de mic dejun, așa că încearcă Herman Donuts. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine , 34 g de grăsimi și un total de 434 de calorii . Această rețetă servește 12 și costă 75 de cenți per porție. Un amestec de zahăr, zahăr de cofetarie, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 6 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 36% . Acest scor nu este atât de excelent. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: gogoși de prăjitură , gogoși la cuptor și gogoși la cuptor de prăjitură de morcovi cu ciocolată .
Instrucțiuni
Într-un castron mare de amestecare, amestecați smântâna și zahărul. Bateți ouăle, starterul Herman și laptele. Într-un castron separat, amestecați împreună făina, bicarbonatul de sodiu, sarea și nucșoara. Se amestecă amestecul de făină în amestecul de pornire până se omogenizează bine.
Întoarceți aluatul pe o suprafață bine făinată și întindeți-l sau aplatizați-l până la o grosime de 1/2 inch.
Tăiați gogoși cu un tăietor de gogoși. Acoperiți gogoșile și lăsați-le să crească timp de 1 oră.
Încălziți uleiul într-o friteuză la 375 grade F (190 grade C).
Glisați cu grijă gogoșile în uleiul fierbinte. Se prăjește până se rumenește pe ambele părți.
Scurgeți pe prosoape de hârtie, stropiți cu zahăr de cofetă și serviți fierbinți.