Herby feta & Lemon dip cu crudit 6s

Herby feta & Lemon dip cu crudit 6s
Herby feta & Lemon dip cu crudit aprox. s ia în jurul valorii de 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 291 calorii, 10g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $1.97 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Această rețetă este plăcută de 5 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar dieta. Mergeți la magazin și ridicați brânză feta, împachetați mărar, selecție de ridichi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre la prețuri accesibile. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Crudit cu sos de brânză de capră Pesto-lămâie, Salată Herby feta & nectarine cu sos de semințe de mac de lămâie, și Caesar Dip cu Crudit 6s.

Instrucțiuni

1
Așezați feta într-un robot de bucătărie sau blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați sucul de lămâie și jumătate din uleiul de măsline. Pur până se omogenizează, apoi se adaugă uleiul de măsline rămas. Se amestecă mărarul și menta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
3
Se toarnă într-un recipient mic cu un capac montat și se dă la frigider până când este nevoie. Împachetați legumele într-un recipient de nivel scăzut și serviți-le din el.

Vin recomandat: Trandafir Spumant, Vin Spumant

Spumante rosul și vinul spumant sunt alegeri excelente pentru scufundarea sosului. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Kir-Yianni Akakies Sparkling ros circulatorcu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Kir-Yianni Akakies Trandafir Spumant
Kir-Yianni Akakies Trandafir Spumant
Culoare de trandafir strălucitor. Bule supraabundente care indică mirosurile minunate ale lui Xinomavro. Pereche excelentă cu bucătăria mediteraneană, mâncăruri picante din bucătăria asiatică și pești uleioși. De asemenea, poate fi savurat singur ca aperitiv sau după masă.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Revista