Herbed Cartofi De Două Ori Coapte
Herbed cartofi de două ori coapte ar putea fi doar fără gluten și lacto ovo vegetarian rețetă pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 137 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți boia de ardei, busuioc, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această garnitură. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Herbed De Două Ori Cartofi Coapte, Cartofi Dulci La Cuptor Cu Ierburi, și Cartofi Dulci La Cuptor Cu Ierburi.
Instrucțiuni
Frecați și străpungeți cartofii.
Se coace la 375 CP timp de 1 oră sau până se înmoaie. Se răcește timp de 10 minute.
Tăiați cartofii pe jumătate pe lungime. Scoateți pulpa, lăsând coji subțiri.
Într-un castron mare, amestecați pulpa cu cremă de brânză, arpagic, sare, busuioc și cayenne.
Adăugați lapte și 1-1 / 2 lingurițe unt;mash. Lingurați în coji de cartofi.
Stropiți cu untul rămas; se presară cu pudră de usturoi și boia.
Așezați pe o foaie de copt negrasă.
Coaceți timp de 15-20 de minute sau până când este încălzit.