Herb și Cheddar Cordon Bleu
Herb și Cheddar Cordon Bleu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 2 porții cu 576 calorii, 47G de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $2.83 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți pesmet, făină, piept de pui și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Încercați Pui Cordon Bleu, Pui Cordon Bleu, și Cordon Bleu Caserola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (aproximativ 176 de grade C).
Puneți pieptul de pui între două felii de hârtie de ceară și aplatizați cu un sucitor sau un ciocan de carne până când au o grosime de aproximativ un sfert de centimetru.
Așezați o felie de șuncă și o felie de cheddar pe fiecare piept de pui.
Rulați pieptul de pui cât mai strâns posibil. Dacă este necesar, fixați rulourile cu scobitori sau frigarui mici.Bateți un ou într-un vas de copt puțin adânc. Aranjați alte două" stații " folosind folie sau alte feluri de mâncare, una pentru făină și alta pentru ierburile uscate și pesmetul. Acoperiți pieptul de pui rulat în făină, apoi înmuiați-le în amestecul de ouă. În cele din urmă, apăsați-le în amestecul de ierburi uscate și pesmet până când sunt acoperite pe toate părțile.
Așezați puiul într-un vas de copt cu ulei (sau unt) și coaceți timp de aproximativ 30 de minute.