Herb și bere iepure fiert

Herb și bere iepure fiert
Herb și bere fiert iepure ar putea fi doar băutura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 57G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 500 calorii. Pentru $ 4.03 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Toțiretetele au 67 de fani. Ziua Tatălui va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați carne de iepure, ulei de măsline, usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular spectaculos de 82%. Încercați Herb și bere iepure fiert, Bere Iepure Fiert, și Iepure Fiert pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți 1/2 cană de făină, sare și piper într-o pungă de plastic; aruncați pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
2
Adăugați bucățile de iepure, aruncați pentru a acoperi cu amestecul de făină și scuturați excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De IepureCarne De Iepure
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
3
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-un cuptor olandez la foc mediu-mare până la fumat ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
4
Căutați bucățile de iepure pe fiecare parte până se rumenesc, apoi dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De IepureCarne De Iepure
5
Se toarnă lingura rămasă de ulei de măsline și se amestecă ceapa feliată. Gatiti pana cand ceapa s-a inmuiat, aproximativ 2 minute; apoi amestecați ciupercile și usturoiul, gătiți încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
6
Adăugați cimbru, busuioc, rozmarin și frunze de dafin; condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
7
Așezați bucățile de iepure rumenite în cuptorul olandez și turnați berea și bulionul de pui. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul la mediu-mic, se acoperă și se fierbe până când iepurele este foarte fraged, 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Carne De IepureCarne De Iepure
Iepure întregIepure întreg
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
8
Se amestecă 3 linguri de făină în untul înmuiat până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
9
Scoateți iepurele din bulionul fierbinte și lăsați-l deoparte. Îndepărtați orice grăsime vizibilă din lichid, apoi amestecați în pasta de unt. Se fierbe timp de 3 sau 4 minute până se îngroașă, apoi se îndepărtează frunzele de dafin, se condimentează din nou cu sare și piper, dacă este necesar, și se amestecă pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Iepure întregIepure întreg
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
10
Serviți sosul îngroșat cu iepure fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iepure întregIepure întreg
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate42
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista