Herb și bere iepure fiert
Herb și bere fiert iepure ar putea fi doar băutura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 57G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 500 calorii. Pentru $ 4.03 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Toțiretetele au 67 de fani. Ziua Tatălui va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați carne de iepure, ulei de măsline, usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular spectaculos de 82%. Încercați Herb și bere iepure fiert, Bere Iepure Fiert, și Iepure Fiert pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți 1/2 cană de făină, sare și piper într-o pungă de plastic; aruncați pentru a amesteca.
Adăugați bucățile de iepure, aruncați pentru a acoperi cu amestecul de făină și scuturați excesul.
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-un cuptor olandez la foc mediu-mare până la fumat ușor.
Căutați bucățile de iepure pe fiecare parte până se rumenesc, apoi dați deoparte.
Se toarnă lingura rămasă de ulei de măsline și se amestecă ceapa feliată. Gatiti pana cand ceapa s-a inmuiat, aproximativ 2 minute; apoi amestecați ciupercile și usturoiul, gătiți încă 2 minute.
Adăugați cimbru, busuioc, rozmarin și frunze de dafin; condimentează după gust cu sare și piper.
Așezați bucățile de iepure rumenite în cuptorul olandez și turnați berea și bulionul de pui. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul la mediu-mic, se acoperă și se fierbe până când iepurele este foarte fraged, 25 până la 30 de minute.
Se amestecă 3 linguri de făină în untul înmuiat până se omogenizează.
Scoateți iepurele din bulionul fierbinte și lăsați-l deoparte. Îndepărtați orice grăsime vizibilă din lichid, apoi amestecați în pasta de unt. Se fierbe timp de 3 sau 4 minute până se îngroașă, apoi se îndepărtează frunzele de dafin, se condimentează din nou cu sare și piper, dacă este necesar, și se amestecă pătrunjelul.
Serviți sosul îngroșat cu iepure fiert.