Herb Crusted Chuck friptura ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,66 USD pe porție. O porție conține 549 calorii, 45g de proteine, și 39G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână smântână, rozmarin, firimituri de pâine și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până pesmet uscat ai putea urma acest curs principal cu Tartele De Nucă De Cocos Fără Lapte Fără Gluten ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Friptură De Chuck Cu Crustă De Ierburi, Carne de vită Chuck Eye Roast cu Paprika-Herb Rub, și Herb Crusted Coaste Ochi Friptură.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Amestecați firimiturile de pâine, uleiul de măsline, usturoiul, muștarul măcinat, savurosul, ardeiul negru și rozmarinul într-un bol; întindeți amestecul peste friptura de chuck de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită Chuck Friptură
Pudră De Muștar
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Transferați friptura într-o tigaie de prăjire superficială.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când carnea de vită începe să se întărească și este roșiatică-roz și suculentă în Centru, 1 1/2 până la 2 ore. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească 130 grade F (54 grade C). Lăsați friptura să se odihnească timp de 10 minute înainte de feliere și servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Amestecați smântâna, hreanul, sucul de lămâie și sarea într-un alt bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat