Herb Crusted Chuck Friptură

Herb Crusted Chuck Friptură
Herb Crusted Chuck friptura ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,66 USD pe porție. O porție conține 549 calorii, 45g de proteine, și 39G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână smântână, rozmarin, firimituri de pâine și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până pesmet uscat ai putea urma acest curs principal cu Tartele De Nucă De Cocos Fără Lapte Fără Gluten ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Friptură De Chuck Cu Crustă De Ierburi, Carne de vită Chuck Eye Roast cu Paprika-Herb Rub, și Herb Crusted Coaste Ochi Friptură.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
2
Amestecați firimiturile de pâine, uleiul de măsline, usturoiul, muștarul măcinat, savurosul, ardeiul negru și rozmarinul într-un bol; întindeți amestecul peste friptura de chuck de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită Chuck FripturăCarne De Vită Chuck Friptură
Pudră De MuștarPudră De Muștar
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii SubțiriCeașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Transferați friptura într-o tigaie de prăjire superficială.
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când carnea de vită începe să se întărească și este roșiatică-roz și suculentă în Centru, 1 1/2 până la 2 ore. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească 130 grade F (54 grade C). Lăsați friptura să se odihnească timp de 10 minute înainte de feliere și servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
5
Amestecați smântâna, hreanul, sucul de lămâie și sarea într-un alt bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline De Cocktail Umplute Cu PimientoMăsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Se servește cu carne de vită feliată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții6
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista