Herb Crusted Chuck Friptură
Herb Crusted Chuck friptura ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,66 USD pe porție. O porție conține 549 calorii, 45g de proteine, și 39G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână smântână, rozmarin, firimituri de pâine și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până pesmet uscat ai putea urma acest curs principal cu Tartele De Nucă De Cocos Fără Lapte Fără Gluten ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Friptură De Chuck Cu Crustă De Ierburi, Carne de vită Chuck Eye Roast cu Paprika-Herb Rub, și Herb Crusted Coaste Ochi Friptură.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Amestecați firimiturile de pâine, uleiul de măsline, usturoiul, muștarul măcinat, savurosul, ardeiul negru și rozmarinul într-un bol; întindeți amestecul peste friptura de chuck de vită.
Transferați friptura într-o tigaie de prăjire superficială.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când carnea de vită începe să se întărească și este roșiatică-roz și suculentă în Centru, 1 1/2 până la 2 ore. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească 130 grade F (54 grade C). Lăsați friptura să se odihnească timp de 10 minute înainte de feliere și servire.
Amestecați smântâna, hreanul, sucul de lămâie și sarea într-un alt bol.
Se servește cu carne de vită feliată.