Heirloom Tomato Ketchup
Nevoie de un hor d ' oeuvre fără gluten și vegan? Ketchup-ul de roșii Heirloom ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru 79 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. O porție conține 31 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați boabe de piper, sare, ienibahar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați ketchup de roșii sau sos de roșii / cum se face ketchup de roșii, Stive de roșii de vinete și moștenire la grătar cu busuioc și coulis de roșii, și Salată de roșii Heirloom cu Granita de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți usturoiul; lăsați să stea 10 minute.
Așezați semințe de muștar, semințe de țelină, ienibahar și boabe de piper pe un strat dublu de pânză de brânză. Aduna marginile de tifon împreună; cravată în siguranță.
Combinați punga de brânză, usturoiul, roșiile și următoarele 3 ingrediente (prin oțet) într-un cuptor olandez mare; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute.
Scoateți punga de brânză și puneți-o deoparte.
Puneți jumătate din amestecul de roșii într-un blender.
Scoateți piesa centrală a capacului blenderului (pentru a permite evacuarea aburului); fixați capacul blenderului pe blender.
Așezați un prosop curat peste deschidere în capacul blenderului (pentru a evita stropirile). Se amestecă până se omogenizează. Se strecoară amestecul neted printr-o sită cu ochiuri fine înapoi în tigaie; aruncați solidele. Repetați procedura cu amestecul de roșii gătit rămas.
Adăugați punga de brânză, zahărul și sarea în tigaie și dați la fiert. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, până când este redus la 1 cană (aproximativ 45 de minute).