Heck de o salată Jicama

Heck de o salată Jicama
Nevoie de o garnitură fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană? Heck de o salata Jicama ar putea fi o reteta minunat pentru a încerca. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 178 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 53 ar spune că a lovit locul. Un amestec de zahăr, Inimi romaine, rădăcină de jicama și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spectaculos spoonacular de 93%. Încercați Heck de o salată Jicama, Salată Jicama, și Salată Jicama pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați jicama într-un castron, presărați sare și zahăr și adăugați sucul de 1 lime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
JicamaJicama
SucSuc
ZahărZahăr
VarVar
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Lăsați jicama să stea 15 minute. În timp ce jicama se înmoaie, lucrați la restul mesei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
JicamaJicama
3
Aranjați romaine pe o farfurie de servire. Top romaine cu jicama. Sucați 1 lime într-un castron mic, adăugați coriandru și chimen.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
JicamaJicama
ChimenChimen
SucSuc
VarVar
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Bateți uleiul de măsline extravirgin într-un flux lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Se toarnă sosul peste salată și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper

Echipamente

DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate58
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista