Nevoie de o garnitură fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană? Heck de o salata Jicama ar putea fi o reteta minunat pentru a încerca. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 178 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 53 ar spune că a lovit locul. Un amestec de zahăr, Inimi romaine, rădăcină de jicama și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spectaculos spoonacular de 93%. Încercați Heck de o salată Jicama, Salată Jicama, și Salată Jicama pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați jicama într-un castron, presărați sare și zahăr și adăugați sucul de 1 lime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jicama
Suc
Zahăr
Var
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Lăsați jicama să stea 15 minute. În timp ce jicama se înmoaie, lucrați la restul mesei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jicama
3
Aranjați romaine pe o farfurie de servire. Top romaine cu jicama. Sucați 1 lime într-un castron mic, adăugați coriandru și chimen.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
Jicama
Chimen
Suc
Var
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Bateți uleiul de măsline extravirgin într-un flux lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra Virgin
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Se toarnă sosul peste salată și se condimentează cu sare și piper.