Heck de o salată Jicama
Nevoie de o garnitură fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană? Heck de o salata Jicama ar putea fi o reteta minunat pentru a încerca. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 178 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 53 ar spune că a lovit locul. Un amestec de zahăr, Inimi romaine, rădăcină de jicama și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spectaculos spoonacular de 93%. Încercați Heck de o salată Jicama, Salată Jicama, și Salată Jicama pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați jicama într-un castron, presărați sare și zahăr și adăugați sucul de 1 lime.
Lăsați jicama să stea 15 minute. În timp ce jicama se înmoaie, lucrați la restul mesei.
Aranjați romaine pe o farfurie de servire. Top romaine cu jicama. Sucați 1 lime într-un castron mic, adăugați coriandru și chimen.
Bateți uleiul de măsline extravirgin într-un flux lent.
Se toarnă sosul peste salată și se condimentează cu sare și piper.