Heath Bar Cookie-Uri
Cookie-urile Heath Bar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de deserturi. O porție conține 107 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 60. Un amestec de făină, nuci, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 696 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 2 minute. Vă este adus prin simple rețete. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este improvabil. Rețete similare sunt Heath Bar Cookie-Uri, Cookie-Uri De Dovleac Heath Bar, și Cookie-uri Heath Bar: Toffee-tastic.
Instrucțiuni
Bateți ingredientele uscate: într-un castron mediu, amestecați energic făina, sarea și bicarbonatul de sodiu. Pune deoparte. Într-un castron separat, combinați
Heath bucăți de bare și nuci tocate. Pune deoparte.
Bateți untul, zaharurile, vanilia, apoi adăugați ouăle: într-un castron mare, bateți împreună untul, zaharurile brune și albe și vanilia. Bateți ouăle pe rând.
Faceți și răciți aluatul:
Adăugați amestecul de făină o treime la un moment dat, bătând după fiecare adăugare. Bate în
Heath bar amestec de nuc. Răciți aluatul de prăjituri timp de cel puțin 30 de minute (mai bine o oră sau mai mult).
Scoateți bilele de aluat pe foaia de fursecuri: Preîncălziți cuptorul la 350 F. pe foile de fursecuri căptușite cu hârtie pergament sau Silpat, scoateți aluatul de fursecuri în bile mici cu diametrul de 1 inch (dimensiunea unei marmuri mari).
Așezați bile de aluat la 3 centimetri distanță una de cealaltă pe foile de prăjituri. (Asigurați-vă că există o mulțime de spațiu între bilele cookie și că bilele cookie nu sunt prea mari. Aceste cookie-uri răspândit!)
Se coace la 350 km F timp de 10-12 minute, până când marginile abia încep să se rumenească.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească câteva minute. Apoi transferați cookie-urile într-o grătar pentru a se răci complet.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Cookie-urile pot fi asociate cu cremă Sherry, Madeira și Prosecco. Prosecco cu bule dulci nu copleșește prăjiturile simple cu zahăr sau pâine scurtă, un sherry cu cremă dulce completează prăjiturile condimentate, iar notele de nucă ale madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "