Hașiș de porc și pătlagină din Caraibe

Caribbean porc și pătlagină Hash ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 370 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ienibahar măcinat, ulei vegetal, filet de porc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei din America Centrală. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Carne de porc și pătlagină mic dejun Cubanez Hash, Boluri de tăiței de Patlagină cu somon la cuptor din Caraibe cu sos de Avocado de nucă de cocos {Paleo}, și Pătlagină dulce și Hash de cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați sosul de soia, 1/4 linguriță sare, cimbru și următoarele 4 ingrediente (cimbru prin carne de porc); aruncați bine pentru a acoperi.
Încălziți 1 1/2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați amestec de carne de porc; saut 4 minute sau până când este gata.
Scoateți din tigaie; păstrați cald.
Adăugați restul de 1 lingură de ulei și unt în tigaie.
Adăugați ceapă, ardei gras, pătlagine, 1/2 linguriță sare și piper negru; gatiti 6 minute, amestecand ocazional. Se amestecă usturoiul; saut 2 minute sau până când plantainele sunt fragede.
Stropiți cu sos fierbinte și amestecați bine.