Havarti și Cheesecake cu roșii uscate la soare
Havarti și Cheesecake de roșii uscate la soare necesită aproximativ 3 ore și 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 36 de porții cu 115 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Betty Crocker are 21 de fani. Dacă aveți la îndemână lichid din roșii uscate la soare, biscuiți cu unt, frișcă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 14%. Rețete similare includ Havarti și Cheesecake cu roșii uscate la soare, Anghinare și paste de roșii uscate la soare, și Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodles.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 375 F. în bol mediu, se amestecă biscuiții zdrobiți și untul până se omogenizează bine. Apăsați uniform în partea inferioară a tăvii cu arc de 10 inci.
Coaceți aproximativ 10 minute sau până se rumenesc.
Reduceți temperatura cuptorului la 325 F. În castron mare, bateți crema de brânză cu mixerul electric la viteză medie până la omogenizare.
Adăugați frișcă, ouă și lichid de roșii; bate până devine cremos. Se amestecă brânza Havarti, roșiile și ceapa până se omogenizează bine. Lingurați uniform peste crustă în tigaie.
Coaceți 40 până la 45 de minute sau până când centrul este setat. Rulați cuțitul în jurul marginii cheesecake-ului pentru a slăbi. Se răcește complet la temperatura camerei. Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore, dar nu mai mult de 24 de ore.
Scoateți partea din tigaie. Pentru a servi, tăiați cheesecake-ul în pene subțiri.