Havana Slow Cooker muschiulet de porc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 2.28 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 305 calorii. Această rețetă servește 6. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți oțet de vin, usturoi, condimente la grătar și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până coaja de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Tort de sirop de lămâie cu fructe de pădure și cremă de caș de lămâie ca desert. 205 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 10 minute. În general, această rețetă câștigă un scor mare spoonacular de 94%. Încercați Havana Slow Cooker Muschiulet De Porc, Aragaz Lent Muschiulet De Porc, și Filet de porc uimitor în aragazul lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aranjați feliile de ceapă în fundul unui aragaz lent; deasupra cu filet de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De Porc
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
2
Presărați usturoiul uniform peste ceapă și carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ceapă
Carne De Porc
3
Se toarnă suc de portocale, oțet și suc de lămâie peste carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Portocale
Suc De Lămâie
Oțet
Carne De Porc
4
Presărați chimen, condimente la grătar, sare, piper roșu, frunze de dafin și coajă de lămâie peste carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente La Grătar
Frunze De Dafin
Coaja De Lămâie
Ardei Roșu
Chimen
Carne De Porc
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
5
Acoperiți și gătiți la foc mic până când carnea de porc este foarte fragedă, 6 până la 7 ore. Pentru a servi, feliați filetul în felii de 1 1/2 inci, aranjați pe un platou și stropiți sucurile deasupra.
Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru filetul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Un vin pe care îl puteți încerca este Vina Cobos Bramare Uco Valley Malbec. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 40 de dolari.