Havana Slow Cooker Muschiulet De Porc

Havana Slow Cooker Muschiulet De Porc
Havana Slow Cooker muschiulet de porc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 2.28 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 305 calorii. Această rețetă servește 6. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți oțet de vin, usturoi, condimente la grătar și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până coaja de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Tort de sirop de lămâie cu fructe de pădure și cremă de caș de lămâie ca desert. 205 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 10 minute. În general, această rețetă câștigă un scor mare spoonacular de 94%. Încercați Havana Slow Cooker Muschiulet De Porc, Aragaz Lent Muschiulet De Porc, și Filet de porc uimitor în aragazul lent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aranjați feliile de ceapă în fundul unui aragaz lent; deasupra cu filet de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De PorcMuschiulet De Porc
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
2
Presărați usturoiul uniform peste ceapă și carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Carne De PorcCarne De Porc
3
Se toarnă suc de portocale, oțet și suc de lămâie peste carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Suc De LămâieSuc De Lămâie
OțetOțet
Carne De PorcCarne De Porc
4
Presărați chimen, condimente la grătar, sare, piper roșu, frunze de dafin și coajă de lămâie peste carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente La GrătarCondimente La Grătar
Frunze De DafinFrunze De Dafin
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
Ardei RoșuArdei Roșu
ChimenChimen
Carne De PorcCarne De Porc
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Acoperiți și gătiți la foc mic până când carnea de porc este foarte fragedă, 6 până la 7 ore. Pentru a servi, feliați filetul în felii de 1 1/2 inci, aranjați pe un platou și stropiți sucurile deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru filetul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Un vin pe care îl puteți încerca este Vina Cobos Bramare Uco Valley Malbec. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 40 de dolari.
Vina Cobos Bramare Valea Uco Malbec
Vina Cobos Bramare Valea Uco Malbec
Roșu violet intens. Arome complexe de condimente și fructe: fructe de pădure roșii proaspete cu note de violete combinate cu condimente de copt. Aciditate vibrantă și palat mediu elegant, cu textură mătăsoasă.
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate40
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista